Kaip rašoma "ACME Film" pranešime spaudai, pirmąkart šio herojaus istorija į kino pasaulį perkelta prieš 110 metų, 1908 metais, 1973 metais to paties ėmėsi Walto Disney’aus kompanija su lapinu pagrindiniame vaidmenyje, 1991-aisiais gimė garsusis „Robinas Hudas, vagių karalius“ su Kevinu Kostneriu, o 2010 metais Ridley Scottas sukūrė versiją su Russellu Crowe’u. Per tą laiką buvo dar ir serialų, ir parodijų.

„Naujausia mūsų versija bus senųjų ir šių laikų versija. Labai norėjau, kad viskas atrodytų moderniai, bet žiūrovus darkart grąžintų į praeitį. Pažvelkite į Hamletą, kurio istorija nemirtinga ir gali būti statoma kiekvieno režisieriaus savaip. Taip pat ir Robinas Hudas. Jis – nemirtingas“, – sako režisierius Otto Bathurstas.

Tiesa, filmas dienos šviesą būtų išvydęs gerokai anksčiau, tačiau dėl pagrindinio vaidmens atlikėjo T. Egertono užimtumo darbai užsitęsė. Režisierius taip labai norėjo šio aktoriaus, kad sutiko nukelti filmavimus ir palaukti, kol šis užbaigs iki to suplanuotus kitus filmavimus.

Lapkričio pabaigoje pasirodysiančiame filme Notingemo šerifui (jį vaidina Benas Mendelsohnas) vis labiau spaudžiant liaudį, dviem bičiuliams – Robinui iš Lokslio miestelio (aktorius Taronas Egertonas) ir mažajam Džonui (Jamie Foxx‘as) – trūksta kantrybė.

Jie nusprendžia sumažinti įsivyravusią nelygybę. Tiesa, iš pradžių Robinui reikia dar daug ko išmokti. Po alinančių mažojo Džono treniruočių Robinas tampa meistrišku lankininku ir kovotoju, kuriam neprilygsta joks karaliaus kareivis. Netrukus Notingemo apylinkėse gobtuvu apsigaubęs geradaris su būreliu pasekėjų ima apiplėšinėti į iždą traukiančius karaliaus pasiuntinius ir dalinti pagrobtus pinigus vargšams. Pamažu gimsta Robino Hudo legenda.

Kodėl ji vadinama išskirtine ir buvo verta kino ekranų? Tai sužinosime jau lapkričio 30 dieną, kai kino teatruose pasirodys naujasis „Robinas Hudas“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)