Pranešime spaudai filmo kūrėjai teigia, kad tęsinio gimimas buvo itin lengvas ir sklandus, todėl dabar ir patys nekantrauja sulaukti premjeros ir pirmųjų žiūrovų vertinimų.

„Gal tai vyko todėl, kad visa komanda labai laukė šio darbo ir ėmėsi jo su didžiuliu džiaugsmu. Pavyzdžiui, J. Deppas sutiko vaidinti nė neskaitęs scenarijaus. Seniai žinojome, kad jis fantastikos mėgėjas, o jo talentu niekas neabejoja, tad jis ir jo vaidmuo bus tikra puošmena“, – sako prodiuseriai.

Pirmosios dalies pabaigoje Amerikos Magiškojo Kongreso burtininkai su Niuto Skamanderio (aktorius Eddie‘is Redmayne‘as) pagalba sulaikė pavojingą juodąjį burtininką Gelertą Grindelvaldą (akt. Johnny‘is Deppas). Tačiau šiam pavyko pasprukti. Siekdamas savo didžiojo tikslo įgyvendinimo – kad grynakraujai burtininkai taptų vieninteliais pasaulio ir visų gyvų būtybių valdovais – Grindelvaldas ima rinkti šalininkų armiją.

Tai sužinojęs, Albas Dambldoras (akt. Jude‘as Law) vėl kreipiasi pagalbos į talentingiausią ir galingiausią savo mokinį Niutą Skamanderį. Kartu su Dambldoro bendramoksliu, legendiniu alchemiku Nikolu Flameliu, Niutas ima kurti planą, kaip ne tik pasipriešinti, bet ir galutinai nugalėti piktąjį Grindelvaldą. Abiems pusėms kaupiant jėgas ir sąjungininkus, neišvengiamai artėja lemtingojo mūšio diena.

Itin laukiamas pirmosios dalies tęsinys „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti jau lapkričio 11 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)