San Sebastiano kino festivaliui turiu ypatingų sentimentų – ten įvyko „Lošėjo“ premjera, todėl praėjusių metų laimėtoją – filmą „Magiška mergina“ („Magical Girl“) apie mirtinai sergančią mergaitę ir jos didžiausią norą besistengiantį išpildyti tėvą – norėjosi pasižiūrėti pirmiausia“, – pasakoja režisierius I. Jonynas.

Afrikiečių filmą „Timbuktu“ apie nebylią žmonių kovą dėl geresnės ateities režisierius rekomenduoja tiems, kurie mėgsta egzotišką kiną ir nesibaimina sociofilosofinių temų.

Austrų juosta „Beprotiška meilė“ („Amour Fou“), jo teigimu, išsiskiria puikiais vaidmenimis, preciziška estetika ir specifiniu pasakojimo būdu, kuriame jaučiasi ironijos gaidelė.

O komedijos ir dramos derinys „Frenkas“ („Frank“) patiks „mėgstantiems kelio, muzikinius ir nepriklausomus filmus“.

Plačiau – vaizdo siužete: 

Programoje „Festivalių favoritai“ taip pat išvysite Johną Malkovichių Kasanovos amplua, į nešvarius reikalus su purvinais pinigais įsivėlusius Tomą Hardy, Jamesą Gandolfinį ir Noomi Rapace, susidvejinusį Jake'ą Gyllenhaalą bei kitus, įsimintinus personažus sukūrusius žinomus aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją