Speciali TV3 lietuviško kino teatro premjera vyko net penkiuose miestuose vienu metu: Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Kaune. Tiesa, Kaune specialus seansas surengtas kartu su kviestiniais svečiais.

„Forum cinemas“ kino teatre, esančiame Kauno „Akropolyje“ nusidriekusiu raudonu kilimu žingsniavo nuo žymiausių šalies aktorių iki politikos ir verslo atstovų. Premjeroje dalyvavo sveikuolė Joana Bartaškienė, legendiniai šokėjai ir nusipelnę treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos, papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė, dailiojo čiuožimo čempionė Rūta Gajauskaitė, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, dainininkė Neringa Šiaudikytė su sužadėtiniu Tomu Uroška, aktoriai Sandra Daukšaitė-Petrulėnė ir Andrius Žiurauskas.

Taip pat komedija susidomėjo stilistas Joringis Šatas, daininkas Mino, grupės „Belkanto“ dainininkai Donatas Augys ir Giedrius Venckūnas, TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas, verslininkai Gediminas Kvietkauskas ir Marius Amdur, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir legendinis krepšinio treneris Vladas Garastas.

Įspūdingą renginį atidarė ir susirinkusius svečius sveikino filmo komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė. Maža to, ji padėkojo kauniečiams už tai, kad yra tikrieji lietuviško kino gerbėjai.

„Šiandien – ypatinga diena. TV3 lietuviško kino teatras ir kino kompanija „Singing fish“ nori jums pristatyti naujausią, jau trečią, savo kino filmą – komediją PATRIOTAI. Kai tik ėmėmės šio filmo kūrybos, komunikacijos, viešinimo planų ir kitų darbų, iškart nusprendėme, kad išankstinę premjerą darysime ne tik Vilniaus, bet ir Kauno publikai. Kauniečiai – tikri lietuviško kino gerbėjai, ir tai ne mano išvedžiojimas, o faktas. Esame labai dėkingi jums už tai, nes jūsų dėmesys ir aktyvumas mums yra didžiausia paskata kurti“, - sakė V. Skaisgirė.

Taip pat sugūžėjusius svečius su išankstine premjera sveikino ir vakar savo penkiasdešimtąjį jubiliejų atšventęs, komedijos „Patriotai“ režisierius Alvydas Šlepikas. Jis padėkojo visiems susirinkusiems ir palinkėjo smagiai praleisti laiką.

Nacionalinėje komedijoje „Patriotai“ pagrindinius vaidmenis atlieka komedijos žanro guru: Giedrius Savickas, Ramūnas Cicėnas, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė, Marius Čižauskas, Emilija Latėnaitė, Miglė Polikevičiūtė, Olita Dautartaitė, Nerijus Gadliauskas ir kiti garsūs šalies aktoriai.

Pagal Mindaugo Nastaravičiaus scenarijų pastatytas filmas „Patriotai“ pasakos apie garsiai savo patriotiškumą deklaruojančios šeimos pasiruošimą ypatingai šventei – sūnaus Karolio išlydėtuvėms į karius savanorius. Tačiau ruošiantis šventei ima aiškėti, kad tikrieji patriotai – visai ne tie, kurie garsiai kalba apie meilę tėvynei. Sūnaus išlydėtuves užgožia vertybiniai konfliktai, komiškos ir absurdiškos pastangos norint įrodyti savo atsidavimą Lietuvai.

Komedijos „Patriotai“ premjera visuose šalies kino teatruose įvyks jau rytoj, penktadienį, sausio 29-ąją. O kol laukiate, pasmalsaukite žiūrėdami nuotraukas iš Kaune įvykusio Specialios TV3 lietuviško kino teatro premjeros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)