Į filmavimo aikštelė J. Jurkutė-Širvaitė skubėjo dar maitindama savo dukrelę, rašoma spaudos pranešime.

„Ilgos išsiskyrimo valandos tapo iššūkiu ir man, ir Kornelijai, bet su juo susitvarkėme puikiai. Filmo kūrimas – ilgas procesas, po filmavimų praėjo nemažai laiko, todėl dabar sunkumai jau užmarštyje, liko tik malonus jaudulys laukiant premjeros“, – pasakojo jauna mama.

Aktorė pasakoja, kad grįžti į filmavimo aikštelę jai buvo itin smagu.

„Nevadinčiau to avantiūra – tai tiesiog darbas, į kurį gera sugrįžti. Susilaukusi dukros tapau labai stabili, gyvenime ieškau saugumo ir aiškumo – įsijungia visai kiti saugikliai. Filmo kūrybinis procesas buvo nuotykis, bet tikrai puikiai apgalvotas“, – šypsojosi žinoma moteris.

Jurgitos įkūnyta Lina – pradinių klasių muzikos mokytoja, besileidžianti į tikros meilės paieškas.

„Manau, nors mes su Lina labai skirtingos, turime panašias vertybes – ieškome teisybės, teisingumo jausmo. Nors Lina atrodo konservatyvi, bet viduje ji turi polėkio, trokšta tikro gyvenimo skonio. Įkalbėta Tomo (akt. Leonardass Pobedonoscevas) ji pasiduoda netikėtai avantiūrai, kuri pakeičia jos gyvenimą“, – filmo „Tobulas pasimatymas“ siužetą atskleidė aktorė.

„Nors šis filmas – romantinė komedija, džiaugiuosi, kad mums su komanda pavyko pažvelgti ir giliau. Manau, kad visa istorijos esmė – kad kiekvienam žmogui reikia meilės, reikia kito žmogaus. Ne tik tam, kad jį mylėtų, bet ir todėl, kad norime galėti mylėti. Tikiu, kad tai – kiekvieno pamatinis dalykas. O tuos, kurie tai labiausiai neigia, reikia stipriausiai apkabinti“, – teigė pagrindinį vaidmenį sukūrusi moteris.

„Mano tobulas pasimatymas tęsiasi iki dabar – gyvenu šeimoje, kurią kuriame kiekvieną dieną. Dabar visi pasimatymai, taip pat šventės – kad ir ką tik praėjusios Kalėdos – yra mano, Ryčio ir Kornelijos“, – sakė J. Jurkutė-Širvaitė.

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Ar pavyks tokiems skirtingiems žmonėms dirbti kartu? Ar įmanoma rasti meilę internetinių pasimatymų labirintuose? Kiek varlių reikės pabučiuoti Linai, kad surastų princą ant balto žirgo? Ar pirmasis pasimatymas gali būti tobulas? „Tobulas pasimatymas“ – romantinė komedija, pilna gyvenimiškų nesusipratimų, nuoširdžių jausmų, netikėtų šeimyninių dramų ir, žinoma, viską nugalinčios meilės. Kinuose – nuo 2020 m. sausio 3 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)