„Sutikite, kad dabar į daugelį temų žiūrima gerokai atsargiau, nei tuomet, kai buvo rašoma ši pasaka. Apie kai ką rašytojai galėdavo rašyti nė nemąstydami, jog tai gali žaloti mažamečių psichiką, o tam tikros kitos temos išvis būdavo tabu. Dabar gyvename tokiais laikais, kai turime būti itin atsargūs ir apgalvoti net menkiausias smulkmenas, pateksiančias į ekraną. Todėl mūsų istorijos pagrindinis tikslas – įkvėpti ir mažus, ir didelius kino teatrų žiūrovus nuotykiams ir... broliškai meilei“, - pasakojo režisierius bei vienas scenarijaus autorių Ali Samadi Ahadi.

Kaip rašoma pranešime spaudai, filmas mūsų šalies kino teatruose pasirodys dubliuotas lietuvių kalba. Savo balsus herojams paskolino Rokas Kurmilavičius, Karina Stungytė, Ridas Žirgulis, Jurgis Damaševičius, Neringa Nekrašiūtė, Aleksandras Kleinas.

Juostoje pasakojama, kaip padūkusi, nekantri ir karštakošė mergaitė, vardu Anė dažnai neduoda ramybės savo broliui Piteriui, tad šis vis pagalvoja norintis, kad Anė bent kartais būtų kur nors kitur. Žinoma, berniukas visiškai nesitiki, kad šios jo mintys gali imti ir išsipildyti.

Deja, vieną dieną taip ir nutinka: Anė dingsta. Persigandęs Piteris ima ieškoti sesutės, tačiau ponu Zirzalu save vadinantis kalbantis jonvabalis jam pasako, kad Anę pagrobė klastingasis Mėnulio Žmogus. Piteris nedvejodamas pasiryžta padaryti viską, kad išvaduotų seserį ir iškeliauja į Mėnulį.

Paaiškėja, kad surezgę piktą planą užvaldyti Visatą, Mėnulio Žmogus ir Žaibo Ragana grobia vaikus iš viso pasaulio. Su pono Zirzalo ir kelių naujų draugų pagalba Piteriui teks pasitelkti visą savo išmintį, drąsą ir išradingumą, kad nugalėtų piktąjį Mėnulio Žmogų ir išlaisvintų nors kartais ir erzinančią, bet labai labai mylimą sesutę bei kitus nelaisvėje laikomus vaikus.

Įkvepiančią, pamokančią ir meilę artimiausiems žmonėms skatinančią animacinę juostą visai šeimai „Į Mėnulį“ kino teatruose bus galima išvysti jau nuo šio penktadienio, spalio 1 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją