Kaip tikino populiarų aktorių ir širdžių ėdiką Vincentą įkūnijęs A. Grenieras, filme žiūrovai išvys du pagrindinius motyvus – spindintį Holivudo gyvenimą ir tikrą vyrų draugystę. „Prabangos, linksmybių ir žvilgesio pasaulis labai patrauklus, čia gali atrodyti, kad gali gyventi ir klysti nejausdamas jokių pasekmių. Tačiau vien jo neužtenka scenarijui – filmas būtų paviršutiniškas, jei už viso šio margumyno nebūtų svarbesnių klausimų. Pagrindiniai filmo herojai – vyrukai, remiantys vienas kitą ir padedantys klampiose Holivudo džiunglėse vienas kitam kad ir kas benutiktų. Jie gundomi ir viliojami, tačiau sugeba suvokti, kas yra svarbu, ko vertas lojalumas ir draugystė“, – kalbėjo 38-erių amerikiečių aktorius.

A. Grenieras pripažino, kad filme jo herojus – kiek vėjavaikiškas, tačiau gero būdo. „Vincentas išmoko išgyventi nelaikydamas pykčio ir nusivylimo, manau, tai puiku. Iš jo galima pasimokyti, kaip gyventi, kai negali pakeisti to, kas tau nepavaldu. Privalai pasiduoti srovei ir neprigerti. Vincentas per gyvenimą keliauja lengvai ir turi auksinę širdį. Galbūt to nepagalvotumėte apie Holivudo žvaigždę, bet jam kiti rūpi labiau nei jis pats“, – personažą apibūdino jis. Aktoriaus teigimu, būtent vaikinų artumas, draugystė ir tarpusavio supratimas paverčia filmą „Draugeliai“ išskirtine komedija, kuriai be viso to netrūksta ir gražių moterų. O merginas juosta turėtų pavilioti šiltais jausmais, atsidavimu bei romantika. „Moterys filme nėra tik puošmenos, jos padeda istorijai rutuliotis ir yra labai svarbios, tikrai turiu atiduoti pagarbą kolegėms, kurios atliko puikų darbą“, – šypsojosi A.Grenieras.

Beje, šią savaitę žavusis aktorius pademonstravo, kad realiame gyvenime jis mėgaujasi panašiu gyvenimo būdu kaip jo herojus Vincentas – pirmadienį A.Grenieras mėgavosi laisvadieniu Majamio paplūdimyje apsuptas gražuolių merginų. Keletą paparacų užfiksuotų kadrų bei vandenyno bangose nusimaudžiusį aktorių pamatyti galite čia.

Birželio 12 dieną Lietuvą pasieksiančioje komedijoje „Draugeliai“ žiūrovus žavės ne tik stulbinantis Holivudo gyvenimas, bet ir kviestinių garsenybių žvaigždynas. Pramanytas savo pačių versijas juostoje suvaidino tokie aktoriai kaip Markas Wahlbergas, Liamas Neesonas, Jessica Alba, amerikietiško futbolo žvaigždė Tomas Brady, atlikėjai Calvinas Harrisas, Pharrellis Williamsas, T.I., dainos „Blurred Lines“ vaizdo klipe nusifilmavusi modelis ir aktorė Emily Ratajkowski ir daugybė kitų.

Filmo „Draugeliai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)