„Veiklos buvo per daug. Nebesupratau, ką darau, - sakė 32 metų aktorius „The Associated Press“. - Manau, kad man reikia padaryti pertrauką ir iš naujo įvertinti tai, ką darau ir kaip tai darau. Manau, kad tai bus gera proga išsiaiškinti tai. Man reikia pertraukos pačiam nuo savęs, kaip ir žiūrovams“.

Ryanas Goslingas pramogų pasaulyje sukasi nuo aštuonerių metų – tada tapo Walto Disney televizijos šou „Peliuko Mikio blubas“ („Mickey Mouse Club“) nariu.

Aktorius išreiškė viltį, kad atsitraukęs turės galimybę daug ką išsiaiškinti. „Nežinau, ką aš darau“, - sakė jis.

Prieš dingdamas iš raudonojo kilimo radarų, vis dėlto R. Goslingas dar pasirodys juostoje „Vieta po pušimis“, kurioje vaidina ir jo mylimoji realiame gyvenime 39 metų Eva Mendes.

Pirmą kartą aktorius pasižymėjo 2004 metais atlikęs pagrindinį romantiškojo Noah vaidmenį juostoje „Užrašų knygelė“. Vis dėlto R. Goslingas prisipažįsta, kad atsidūręs dėmesio centre vis dar nesijaučia labai jaukiai. „Būti pagrindiniu filmo veikėju – labai sunku. Man yra tekę tai daryti. Tai nėra mano mėgstamiausias darbo metodas“, - prisipažino aktorius.

„Kuo daugiau galimybių gaunu, tuo geriau suprantu, kaip lengva visko netekti, - toliau kalbėjo R. Goslingas. - Kovoji už laisvę ir kai ją gauni, turi pakankamai virvės, kad galėtum pasikarti. Tai tarsi mėginimas išbandyti suvaržymus, nes turi tiek daug laisvės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)