Vienas geidžiamiausių šiuolaikinių Holivudo aktorių vaikystėje labai domėjosi miuziklais ir svajojo tapti šokėju, tačiau šie jo ketinimai visai nepatiko vyresniajam jo broliui. H. Jackmanas su kartėliu prisimena laikus, kai brolis šaipydavosi iš jo svajonės šokti ir pravardžiuodavo jį „bobišku nevykėliu“.

„Vaikystėje buvau užgauliojamas vyresniojo brolio. Jis vadindavo mane nevyrišku, silpnu ir nevykusiu, nes mano aistra šokiams jam buvo visiškai nesuprantamas dalykas. Jis buvo įsitikinęs, kad miuziklai gali patikti tik mergaitėms, – pasakoja aktorius. – Galiausiai pasidaviau jo spaudimui ir vietoj šokių pasirinkau aktorystę, tačiau iki šiol dėl to jaučiu skriaudą, tad gavęs Iksmenų herojaus vaidmenį į jį sudėjau visą savo įsiūtį dėl vaikystės pašaipų.“

Nors H. Jackmanas tikina, kad šiandien pykčio broliui nebejaučia, o ir šis jau ne kartą atsiprašė, jog vaikystėje nepalaikė jaunėlio svajonių, bet, vis tik, aktorius prisipažįsta, kad gavęs pasiūlymą įkūnyti Iksmenų personažą, jis pirmiausia prisiminė brolį: „Vaidindamas stiprų ir galingą mutantą Ernį, įsivaizduoju, kad kaunuosi su broliu. Galima sakyti, jog šį vaidmenį ir pasirinkau todėl, kad atkeršyčiau jam ir įrodyčiau, jog nesu silpnas.“

Jau šį savaitgalį, liepos 26 d., didžiuosius kino ekranus pasieks dar viena, naujausia „Iksmenų“ dalis „Ernis“.

Šioje dalyje H. Jackmano įkūnijamas mutantas nukeliaus į Japoniją, kur jo lauks alinančios samurajų kovos meno treniruotės su vietiniu kariu. Tekančios saulės šalis jam taps tikru išbandymu – ramybės neduos aršios japonų nindzės ir paslaptingas žmogus iš praeities, tad, kad įveiktų nuožmius savo priešus jis privalės peržengti visas emocines ir fizines ribas. Intriguojanti detalė – Ernio dienas Japonijoje praskaidrins romantiški jausmai savo mokytojo dukrai.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją