Iki šiol gražuolė mergina buvo itin slepiama nuo žiniasklaidos. E. McGregoras ir jo žmona Eve Mavrakis buvo įsitikinę, kad vaikui bus geriausia augti garsaus tėčio šešėlyje. Tačiau dabar viskas apvirto aukštyn kojomis: jauna mergina pati sugalvojo pasekti tėčio pėdomis ir tapti aktore. Ji – vyriausia iš keturių poros atžalų.

happy birthday dad!!

A photo posted by claramcgregor (@claramcgregor) on Mar 31, 2016 at 11:46am PDT

„Ėjau su tėčiu į filmo premjerą ir tai buvo pirmasis kartas, kai drauge su juo rodėmės renginyje. Iki tol aš buvau pilka pelytė ir niekas nežinojo, kokį garsų tėtį turiu. Visą gyvenimą teko draskytis tarp Londono ir Los Andželo, niekuomet negyvenome ramiai, tačiau ir žvaigždišku savo gyvenimo nepavadinčiau. Manęs nemedžiojo paparacai, nes niekas nežinojo, kaip atrodo Ewano McGregoro vaikai. Esu dėkinga tėvams už įprastą vaikystę, tačiau atėjo laikas parodyti, ką sugebu“, – sako C. McGregor.

McGregorų šeima išties nėra tipinė. Atmetus faktą, jog šeimos galva yra tikra garsenybė ir uždirba įspūdingas sumas pinigų, jie mėgsta lindėti namuose, skaityti knygas, o dukterys su tėvais kalba dviem skirtingomis kalbomis – anglų ir prancūzų.

„Su mama kalbame tik prancūziškai ir tik dabar suprantu, koks didžiulis privalumas yra augti daugiakalbėje šeimoje. Kuo toliau, tuo labiau vertinu savo europietiškas šaknis, nes jos, tikiu, gali man atverti kelią į aktorystę. Kuo originalesnis esi, tuo daugiau šansų užkariauti prodiuserių bei režisierių širdis“, – sako Clara.

👖✔️

A photo posted by claramcgregor (@claramcgregor) on Mar 24, 2016 at 12:15pm PDT

Gražuolė šiuo metu studijuoja aktorystės meną universitete ir jau gavo pirmą vaidmenį nekomerciniame filme.

Tuo tarpu jos garsusis tėtis Ewanas McGregoras ir toliau didžiuosiuose ekranuose įkūnyja pačius įvairiausius herojus. Trileryje „Išdavikas“ jam teko itin įdomus vaidmuo.

Jauna įsimylėjėlių porelė – Oksfordo dėstytojas Peris (aktorius E. McGregoras) ir teisininkė Geilė (akt. Naomie Harris) – atostogų Karibuose metu susipažįsta su žavingu, įdomiu ir nepadoriai turtingu vyriškiu, vardu Dima (akt. Stellan‘as Skarsgard‘as). Netrukus paaiškėja Dimos turtų kilmė: jis – pagrindinis Rusijos mafijos nešvarių pinigų „plovėjas“. Atostogoms baigiantis, rusas prisipažįsta baiminantis dėl savo šeimos saugumo ir paprašo Perio padaryti jam paslaugą – perduoti Didžiosios Britanijos žvalgybai USB diską su itin vertinga informacija apie nelegalių mafijos pinigų judėjimą.

Sujaudintas istorijos apie Dimos šeimą, Peris sutinka padėti savo naujajam draugui. Grįžęs į Londoną, dėstytojas perduoda informaciją MI6 agentui Hektorui (akt. Damian‘as Lewis‘as), nuoširdžiai tikėdamasis, kad tuo jo dalyvavimas šioje schemoje ir baigsis. Tačiau britų žvalgyba, nusprendusi, kad tokį vertingą informatorių būtina išsaugoti bet kokia kaina, įkalba Perį tapti kontaktiniu žmogumi su Rusijos mafijos medžiojamu išdaviku. Netrukus Peris ir Geilė įtraukiami į nepaprastai pavojingą šnipų, mafijos ir dviejų šalių vyriausybių katės ir pelės žaidimą, kuriame gali pasitikėti tik vienas kitu.

Trileris „Išdavikas“ į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau gegužės 20 dieną. Pamatykite filmo anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją