Naujame žymaus režisieriaus filme siužetas sukasi aplink architektą Vitalijų Kalojevą (aktorius Dmitrijus Nagijevas), kuris vieną dieną praranda viską, ką mylėjo, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai. Jo žmona ir du vaikai žuvo aviakatastrofoje skrisdami į Barseloną, lėktuvui netikėtai susidūrus su krovininiu.

Nepajėgiantis susitaikyti su artimųjų mirtimi, Vitalijus tvirtai tiki, jog dėl to yra kaltas neatsakingas skrydžių dispečerio darbas. Pasiryžęs įrodyti savo tiesą Vitalijus nusprendžia surasti tą žmogų, kuris iš jo atėmė gyvenimo džiaugsmą.

Pagrindinį vaidmenį filme atliko populiarus rusų šoumenas, aktorius ir laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas, kuriam Vitalijaus Kalojevo rolė tapo didžiausiu išbandymu jo ilgametėje aktoriaus karjeroje. Be to, jį filme bus sunku pažinti - Nagijevas čia tapo ilgabarzdžiu.

Taip pat filme svarbius vaidmenis atliko Roza Chairulina, Michailas Gorevojus, Irina Bezrukova, Sebastianas Sisakas ir lietuvis Andrius Paulavičius.

Filmo „Pasmerktasis“ premjera Lietuvoje įvyks rugsėjo 28 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)