G. Clooney kartu su partneriu Grantu Heslovu filmą statys savo kompanijos „Smokehouse production“ vardu.

Davido Granno parašytas ilgas straipsnis išspausdintas gegužės 28 dienos „The New Yorker“ numeryje. Jame pasakojama apie Williamą Alexanderį Morganą, tapusį vieninteliu užsieniečiu, kuriam, kitaip nei Che Guevarai, pavyko pasiekti Kubos vado vardą. Jo veiksmai sudomino JAV Federalinių tyrimų biuro vadovą J. Edgarą Hooverį.

Šis projektas bus ne pirmas G. Clooney režisūrinis darbas. Keliems „Oskarams“ nominuotas aktorius jau režisavo tokias juostas, kaip „Purvini žaidimai“ (The Ides of March“), „Labos nakties ir sėkmės“ („Good Night, and Good Luck“). Šiuo metu jis darbuojasi prie knygos „The Monument Men“ adaptacijos.

Be to, jis dar dirba ir kaip aktorius. Naujausia juosta, kurioje jis pasirodys kartu su Sandra Bulock - Alfonso Cuarono drama „Gravitacija“ („Gravity“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją