Filmą „Purvini žaidimai“ režisavo G.Clooney, jis taip pat buvo juostos prodiuseris ir scenarijaus, kurį rašė kartu su Grantu Heslovu, bendraautorius. „Šis filmas yra apie veikėją, kuris pradeda karjerą būdamas idealistu, o galų gale visiškai parduoda siela. Taip, mes apvogėme Williamą Shakespeare‘ą – filme yra senamadiškų išdavystės temų – vaizduojama ir draugo, ir priešo išdavystė“, – „Los Angeles Times“ sakė aktorius ir režisierius.

G.Clooney prisipažino, kad jiedu su G.Heslovu pradėti darbus prie filmo „Purvini žaidimai“ ketino dar 2008-aisiais, kai vyko JAV prezidento rinkimai, kuriuos laimėjo Barackas Obama. „Tada atidėjome projektą, nes jis buvo pernelyg ciniškas ir „pjovėsi“ su įsikarščiavusios tautos nuotaika. Dabar jis pasirodo pačiu laiku“, – kalbėjo jis.

Apdovanojimai nerūpi

Tiek kadre, tiek už jo „Purvinuose žaidimuose“ pasirodęs G.Clooney teigė, kad apdovanojimai, kuriuos gali laimėti filmas, jam nerūpi. Nors kai kurie kino kritikai sako, kad tai tėra atvirkštinė psichologija, o tokie žodžiai apdovanojimų sezono įkarštyje negali atspindėti tiesos, iš Holivudo garsenybės lūpų jie skamba įtikinamai.

„Aš esu kino gerbėjas. Tad mano darbas sukurti tokį filmą, kuris į kino teatrus žmones trauktų ilgiau nei vieną savaitgalį po pristatymo. Mano misija – sukurti įdomią pramogą, ji nepriklauso nuo to, ar kas nors bus man geras metų gale ir duos apdovanojimą, ar bus blogas ir neduos“, – NBC televizijos laidos „Rock Center“ vedėjui Brianui Williamsui sakė kino industrijos pažiba.

Filmo „Purvini žaidimai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją