Išskirtinis Vino Dieselio vaidmuo Grūtas, kuris pirmoje filmo dalyje tapo mažyliu, ir toliau pasižymi labai taiklia iškalba. Panašu, kad ir antroje filmo dalyje bus galima išgirsti vieną vienintelę šio personažo frazę – „Aš esu Grūtas“. Pasigirsta vis daugiau kalbų, kad mažylis Grūtas gali sulaukti net atskiro „Marvel“ filmo.

Filmo anonsas parodo daugybę užuominų ir smulkmenų, ko gali tikėtis gerbėjai. Nuo jaudinančios įtampos iki kosminių kovų, tačiau niekas neatrodo taip gundančiai kaip neįtikėtinai milžiniška patranka, pritvirtinta prie Gomoros peties. Nebent čiuptuvų nestokojantis gigantiškas ateivis, kurį Draksas pasiryžęs įveikti plikomis rankomis.

„Marvel“ nebūtų „Marvel“, jei neinvestuotų į specialiuosius efektus. Tą patį galima pasakyti apie muzikinį takelį. Kaip ir pirmoje filmo dalyje, anonse užtenka išgirsti Fleetwood Mac dainą „The Chain“, kad įsitikintum, jog naujasis garso takelis pretenduos į daugiau nei vieną apdovanojimą.

Nors „Marvel“ studijos vadovas Kevin Feige yra linkęs kiekvienam projektui parinkti kardinaliai skirtingą režisierių, dėl ko egzistuoja šių filmų šviežumas, James Gunn liko režisuoti jau antrąjį „Marvel“ herojų ir „Galaktikos sergėtojų“ filmą.

Puikus „Marvel“ ir „Disney“ bendradarbiavimo vaisius, „Galaktikos sergėtojai. II dalis“, sugrįžta į kino teatrus balandžio 28 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)