Kaip rašoma pranešime spaudai, renginys vyks gruodžio 4 dieną Londone. Spėjama, kad tarp garbingų svečių bus princai Williamas ir Harry su žmonomis Kate Middleton bei Meghan Markle. Didžiausias ir labiausiai visiems rūpimas klausimas – ar gali būti, kad pastaruoju metu konfliktavusios ir net savo labdaringas veiklas atskyrusios poros ant raudonojo kilimo pasirodys kartu? Svečių sąrašas kol kas itin slepiamas dėl saugumo sumetimų, tačiau niekas neabejoja, jog premjeroje dalyvaus garsusis režisierius ir aktoriai.

„Labai džiaugiuosi, kad pasaulinė „1917“ premjera įvyks mano gimtinėje, Londone. Filmas nebūtų gimęs be kino industrijai atsidavusių D. Britanijos profesionalų, kurie dažnai lieka neįvertinti. Todėl tai bus tinkamiausia padėka jiems. Juosta man labai svarbi asmeniškai ir tai, kad ji tapo 71-ąja karališka premjera, yra puikiausias įmanomas įvertinimas“, – sakė „Oskarą“ 2000-aisiais už filmo „Amerikos grožybės“ režisūrą jau laimėjęs režisierius S. Mendesas.

Naujoji jo karinė drama nukels žiūrovus į 1917 metų pavasarį. Pačiame Pirmojo pasaulinio karo įkarštyje britų žvalgyba sužino, kad šiaurės Prancūzijoje vienas jų kariuomenės batalionų – 1600 karių – žygiuoja tiesiai į priešo paspęstus spąstus. Deja, įprastos komunikacijos linijos sunaikintos. Užduotis perduoti žinią apie pasalą patikima dviem jauniems eiliniams – Šofildui ir Bleikui (aktoriai George‘as MacKay‘us ir Deanas-Charlesas Chapmanas).

Norėdami suspėti laiku, vaikinai privalo nepastebėti pereiti fronto liniją ir didžiulę priešo kontroliuojamą teritoriją. Jei jiems nepavyks, žus 1600 ginklo brolių, o tarp jų – ir Bleiko vyresnysis brolis.

Kuo baigsis šis žygis į priešų teritoriją pamatysime nuo sausio 10 dienos, kai karinė drama „1917“ atkeliaus į Lietuvos kino teatrus.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją