„Tai bus visai kitokia istorija, panašumas tik tas, kad ji vyksta tame pačiame pasaulyje. Istorijoje vaidina tik dvi žvaigždės, kurias matėte pirmoje dalyje. Tai bus visiškai naujas žvilgsnis“, – žada S. Sollima.

Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, pirmosios dalies gerbėjams jau jokia paslaptis, kad „Sicario“ bus trilogija. Apie antrąją dalį paskelbta iškart po pirmosios dalies premjeros.

„Tai nėra tikras tęsinys. Čia blogiukai taps pagrindiniais herojais. Nejaučiu jokio spaudimo, kad galbūt nepavyks pakartoti D. Villeneuve’o, kurdamas negalvoju apie „Oskarus“. Tai bus visai kitoks filmas, kita tema, kitos aplinkybės. Ši juosta gyvens savo gyvenimą. Jei ir nematėte pirmosios dalies, „Sicario: kartelių karai“ bus galima žiūrėti be jokios priešistorės“, – tikina režisierius.

Pirmoje „Sicario“ dalyje naivios FTB agentės akimis stebėjome negailestingą, žiaurų ir jokių taisyklių nepaisantį narkotikų karą JAV-Meksikos pasienyje. Praėjus trejiems metams, Pietų Amerikos narkotikų karteliai atrado naują pajamų šaltinį: už nemenką atlygį jie padeda į JAV teritoriją patekti džihado kovotojams.

Iškilus naujai grėsmei, aukščiausi JAV pareigūnai atriša rankas specialiajam savo agentui Metui Greiveriui (akt. Joshas Brolinas). Šis kreipiasi pagalbos į savo seną pažįstamą – paslaptingąjį Alechandrą (Benicio Del Toro). Pastarasis suorganizuoja vieno narkotikų kartelio vaideivos dukters pagrobimą, taip tikėdamasis sukelti kartelių tarpusavio karą. Tačiau šiam planui nepavykus, o įvykiams pasisukus labai netikėta linkme, Alechandras priverčiamas pergalvoti savo prioritetus ir vertybes.

Kupinas įtampos, kraujo ir veiksmo filmas „Sicario: kartelių karai“ Lietuvos kino teatruose – nuo birželio 29 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją