Tiesa, tai jau buvo trečias kartas, kuomet 39-erių filmų kūrėjas dirbo su „Uola“ ir jis sako, kad šį aktorių drąsiai gali vadinti savo mūza.

„Dwayne’as eilinį kartą įrodė, kad yra puikus pagrindinis herojus. Galima sakyti, mes priverčiame vienas kitą stengtis vis labiau, o tai yra puikus komandos įrodymas. Leidžiu jam atskleisti visas supergalias ir štai, turime puikų rezultatą“, – sako B. Peytonas.

Režisierius pasakoja, kad pradėdamas karjerą perskaitė visas knygas apie profesiją, žiūrėjo daug interviu su aktoriais ir filmų kūrėjais ir D. Johnsonas krito į akį labiau nei kuris kitas savo srities profesionalas.

Dwayne'as Johnsonas filme "Griaunantys viską"

„Tik nesupraskite manęs neteisingai, kalbame apie profesinį ryšį, romantikos tarp mūsų nėra ir nebus. Tačiau jis genialus, geras žmogus, atsiduodantis darbui visa esybe. Mes galime dirbti kartu, nes esame panašūs, tačiau jis turi gerokai daugiau teigiamų savybių už mane ir tai yra atsakymas, kodėl jis žvaigždė, o aš ne“, – juokiasi filmo „Griaunantys viską“ režisierius.

„Uola“ trileryje vaidina primatų tyrinėtoją Deivisą Okojė, kuris gyvūnus myli labiau nei žmones, o su didžiausiu savo numylėtiniu, galingu gorilų patinu Džordžu, netgi sugeba bendrauti ženklų kalba.

Vieną dieną Džordžas miške aptinka paslaptingą objektą, kurio spinduliuotė sukelia gorilai genetinius pakitimus. Gorila ima augti ir netrukus iš dvimetrinio gyvūno pavirsta trigubai didesniu monstru. Su Deivisu susisiekia vyriausybės atstovai, iš kurių mokslininkas sužino ir apie genetiškai paveiktą milžinišką vilką. Monstrais pavirtę gyvūnai netrukus ima niokoti Čikagą. Dabar tik nuo Deiviso priklauso, ar pavyks sustabdyti jų siautėjimą, išvengti katastrofos ir susigrąžinti savo draugą Džordžą.

Kaip baigsis ši istorija? Pamatysime veiksmo trileryje „Griaunantys viską“ jau nuo šiandien, balandžio 13 dienos, Lietuvos didžiuosiuose ekranuose.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)