Filmo „Pabrolių nuoma“ premjeros proga dalijamės įdomiais faktais apie 35-erių K.Harto karjerą ir asmeninį gyvenimą.

Filadelfijoje gimęs K.Hartas Holivude išsiskiria „moterišku“ – tik 163 cm – ūgiu. Jis noriai juokauja apie šį savo bruožą.

Aktorių užaugino vieniša motina Nancy. Jis turi vyresnį brolį Robertą. K.Harto tėvas Henry – narkomanas, buvęs priklausomas nuo kokaino ir praleidęs didelę dalį aktoriaus vaikystės kalėjime.

K.Harto motina, apie kurią jis atsiliepė kaip „mylinčią, bet bauginančią“, 2006-aisiais mirė nuo vėžio.

Aktoriaus santykiai su tėvu pagerėjo po to, kai šis atsikratė priklausomybės. K.Harto teigimu, būtent paties regėtas tėvo pavyzdys jį apsaugojo nuo to, kad jis susigundytų narkotikais.

K.Hartas yra sakęs, kad sugebėjimą prajuokinti žmones jis visada naudojo kaip būdą pamiršti sunkumus šeimoje.

Baigęs vidurinę ir bendruomenės koledžą K.Hartas įsidarbino batų pardavėju. Šį darbą jis metė tuomet, kai nusprendė pilnai atsiduoti komiškiems pasirodymams.

Vos pradėjęs komiškus „stand-up“ pasirodymus, K.Hartas buvo pasivadinęs „Lil Kev“. Lil – tai angliško žodžio „little“ – mažas – trumpinys.

Pirmieji K.Harto pasirodymai nebuvo sėkmingi – jam sunkiai sekėsi atrasti unikalų stilių, jis kelissyk buvo nušvilptas, o sykį kažkas iš publikos net metė į jį vištos gabalą.

Nuo 2003 iki 2011-ųjų K.Hartas buvo susituokęs su aktore Torrei Hart. Jie susilaukė dviejų vaikų: 2005-aisiais jiems gimė dukra Heaven, o 2007-aisiais sūnus Hendrixas.

K.Harto ir jo buvusios žmonos skyrybos buvo gana triukšmingos, moteris dėl jų kaltino naują aktoriaus mylimąją Eniko Parrish. Šiuo metu K.Hartas su šia modeliu dirbančia mergina yra drauge daugiau kaip 5-erius metus, jie susižadėjo 2014-ųjų rugpjūtį. „Aš spėju, kad duoti moteriai per 20 tūkstančių JAV dolerių per mėnesį, padėti ir būti nuostabiu tėvu paprasčiausiai negana“, – apie buvusios žmonos pretenzijas sakė aktorius.

Aktorius yra artimas Anthony Andersono ir Jasono Segelio bičiulis.

2012-aisiais K.Hartas buvo tituluotas Vertingiausiu žaidėju per NBA garsenybių rungtynes. Tiesa, jis buvo pašalintas iš aikštelės ketvirtajame kelinyje, po to, kai norėdamas pajuokauti pravardžiavo teisėją ir metė į jį batą.

2013-ųjų balandžio 14 dieną K.Hartas buvo sustabdytas policijos įtarus, kad jis vairuoja neblaivus. Įtarimai pasitvirtino, tų pačių metų rugpjūtį aktoriui buvo skirta 390 JAV dolerių bauda, įpareigojimas 3 mėnesius lankyti kursus apie alkoholio poveikį bei 3-ejų metų bandomasis laikotarpis.

K.Hartas yra išties moderni garsenybė, turinti net savo mobiliąją programėlę, žaidimą, kuris vadinasi „Little Jumpman“.

Aktorius yra prisipažinęs, kad neturėjo atsarginio varianto, jei nepavyktų prasimušti komikų gretose. Jis yra juokavęs, kad tuomet, ko gero, būtų benamis.

Pasak K.Harto, įkvėpėjai ir žmonės, į kuriuos jis stengiasi lygiuotis – juodaodžiai aktoriai Billas Cosby, Chrisas Rockas, Eddie Murphy ir Dave Chappelle.

K.Hartas tiesiog negali pakęsti, kai girdi žmones čepsint per jo pasirodymus.

Filmo „Pabrolių nuoma“ anonsas:

K.Hartas apie mažą ūgį ir muštynių dėsnius: „Jei kam nors spiriama į veidą – tai jų pačių kaltė. Vadinasi, jie tiesiog žiūrėjo, kaip kažkieno koja skrieja jų veido link.“

Apie klausimus, kuriais nevalia juokauti: „Prievartavimas – viena tokių temų. Taip pat stengiuosi neužkabinti homoseksualumo ir su tuo susijusių klausimų, nes ši tema ypač jautri. Norėčiau susigrąžinti kai kuriuos kadaise pasakytus žodžius, kartais pasisakymai sulaukia per didelio dėmesio.“

Apie tai, kaip atrado savyje komiką: „Man buvo maždaug 11 metų. Mama ketino mane prilupti diržu. Pasakiau jai kažką tokio, dėl ko ji ėmė juoktis. Nebuvau išpertas tik todėl, kad pajuokavau. Pamaniau, kad tai teisinga strategija norint išvengti bėdų.“

Naujoji komedija „Pabrolių nuoma“ taps šmaikščiu įrodymu, kad kelionė prie altoriaus kartais gali kelti grėsmę gyvybei, o pasiruošimas vestuvėms gali gerokai pakenkti nervų ląstelėms. Kai kurių kino kritikų teigimu, K.Harto personažas komedijoje šiek tiek primena Willo Smitho herojų iš romantinės 2005-ųjų komedijos „Hičas – meilės specialistas“.

Viengungiško gyvenimo palydos ir pašėlusi kelionė į santuoką su spalvingu išnuomotų pabrolių būriu – Lietuvos kino teatruose jau nuo sausio 16 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)