“Ar aš dabar nuolat filmuosiuosi filmuose apie seksą? Ar aš tikrai turiu ypatingų potraukių lovoje? Taip, net neskaitau scenarijaus, jei jame nėra intymių scenų”, - juokauja 26-erių gražuolė.

Komedijoje, kurioje pasakojamos nuotaikingos vienišių istorijos suvaidinusi D. Johnson sako, jog jos herojė Alisa šiek tiek panaši į ją pačią realiame gyvenime, mat Dakotos širdis nėra užimta. “Tačiau nesielgiu taip desperatiškai, man patinka leisti laiką vienai, patinka kai niekas nežadina naktimis ir nelenda meilintis. Man tai neatrodo keista, esu intravertė”, - per filmo premjerą Londone sakė D. Johnson.

“Gide vienišiams” taip pat vadina tokios žinomos Holivudo aktorės kaip Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie. Drauge pateikiamos ir vienišų vaikinų istorijos. Filme pilna juodai juokingų scenų, tuo pačiu perteikiant, kokia nuoširdi ir stipri gali būti draugystė.

Alisa, Liusė, Robin, Megė, Tomas, Deividas – visi jie sprendžia tą pačią problemą: ne tik kaip bendrauti su priešinga lytimi, bet ir kaip išmokti būti naujai iškeptais vienišiais.

Intriguojanti komedija „Gidas vienišiams” Lietuvos kino ekranuose – jau nuo vasario 12 dienos. Pamatykite iš kojų verčiantį anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)