Geriausia komedija paskelbta amerikietiškoji „The Office“ versija. Joje suvaidinęs Steve‘as Carellas buvo laikomas favoritu geriausio komedijos aktoriaus kategorijoje, tačiau šią nominaciją atsiėmė Tony Shalhoubas už vaidmenį juostoje „Monk“. T. Shalhoubas pareiškė, kad yra „malonu būti išrinktam iš tokios išskirtinės nevykėlių grupės – aktorių“.

Geriausios aktorės apdovanojimai atiteko Mariskai Hargitay už draminį vaidmenį juostoje „Law & Order: Special Victims Unit“ ir Juliai Louis Dreyfus už vaidmenį komedijoje „The New Adventures of Old Christine“.

Ceremonijoje buvo pagerbti ir du britai aktoriai – Dame Helen Mirren gavo apdovanojimą kaip geriausia mini serialo aktorė juostoje „Elizabeth I“, o tame pačiame seriale vaidinęs Jeremy Ironsas buvo apdovanotas už geriausią antro plano vaidmenį. „Emmy“ gavo ir šio serialo režisierius Tomas Hooperis.

Amerikietis Alanas Alda tapo geriausiu antro plano dramos aktoriumi už respublikonų senatoriaus vaidmenį juostoje „The West Wing“. Tai reiškia, kad pastarasis serialas dabar konkuruoja su „Hill Street Blues” – abu turi po 26 „Emmy“ apdovanojimus.

Pernai metais „Emmy“ apdovanojimuose triumfavę juostos šiemet nieko nepešė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją