Gegužės 16 dieną Lietuvos kino teatrus pasieksianti komedija „Nors mirk iš gėdos“ pralinksmins žiūrovus kurioziškomis situacijomis, kuriose atsidurs žavingoji aktorė E.Banks. 40-metė moteris filme atrodo perpus jaunesnė ir demonstruoja tobulą figūrą, kuria publika galės iki soties grožėtis, mat kone visą filmą pagrindinė herojė praleidžia apsitempusi tik trumputę, gundančią, ryškiai geltoną suknelę.

Populiariuose „Bado žaidynių“ filmuose kaip žaidėjų palydovė Efi su rožiniu peruku ir įspūdingu makiažu matyta E.Banks šįsyk atrodo kur kas natūralesnė. Komedijoje „Nors mirk iš gėdos“ ji vaidina ambicingą žinių reporterę, trokštančią tapti žinių vedėja. Po nesėkmės varžantis dėl trokštamos darbo vietos Megan nusivilia ir nusprendžia save guosti ramiu vakaru namuose prie televizoriaus. Tačiau rūpestingos bičiulės nenori leisti draugei nukabinti nosies ir kone tempte nutempia ją į naktinį klubą. Čia ir prasideda nakties šėlionės, gėrimai ir šokių sūkurys.

Galiausiai daili šviesiaplaukė pasiduoda žavaus vyruko (akt. Jamesas Marsdenas) kerams ir atsiduria jo namuose. Po šelmiškos nakties Megan sulaukia savo agento žinutės – jei ji spės per kelias valandas atvykti į darbą, jos lauks didžiausias karjeros paaukštinimas – atsilaisvinusi žinių vedėjos vieta. Bėda tik ta, kad herojės automobilis nutempiamas jai iš po nosies, o jame – rankinė su dokumentais ir pinigais. Apsivilkusi tą pačią, naktį vilkėtą trumpą, iš draugės pasiskolintą geltoną suknelę, Megan ryžtasi kad ir pėsčiomis keliauti per Los Andželą savo tikslo link...

Nuotaikingos kelionės metu netrūks pačių juokingiausių susitikimų – su gangsteriais, prostitutėmis ir net policija. Žinių pranešėjai teks pasikinkyti net iš vaikio nugvelbtą dviratį, kad tik suspėtų į darbą laiku iš tolimo ir pavojingo Los Andželo rajono.

Nuotaikinga komedija „Walk of Shame" Lietuvos kino teatruose – nuo gegužės 16 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)