Kaip skelbia CNN, filmo „Haris Poteris“ aktoriai į vieną vietą susiburs naujam ir specialiam epizodui, kurio premjera įvyks sausio 1 d. per „HBO Max“ platformą.

Filme „Hario Poterio 20-osios metinės: sugrįžimas į Hogvartsą“ tikimasi pamatyti Danielį Radcliffe'ą, Rupertą Grintą, Emmą Watson ir daugelį kitų.

Netrukus pasirodysianti premjera skirta atšvęsti „neprilygstamą Hario Poterio filmų franšizės palikimą ir jo neišdildomą poveikį šeimoms bei gerbėjams visame pasaulyje“.

Delfi primena, kad rašytoja J. K. Rowling yra parašiusi septynių knygų seriją apie Harį Poterį. Pasaulyje knygų parduota daugiau nei 500 milijonų egzempliorių, jos išverstos į daugiau nei 80 kalbų, pagal knygas sukurti aštuoni populiarūs filmai.

Hario Poterio istoriją autorė pratęsė trijuose trumpuose serijos tomuose, tarp kurių buvo ir naujam filmui įkvėpusi knyga „Fantastiniai žvėrys ir kur juos rasti“.

Suaugusio Hario istorija persikėlė į sceną spektaklyje „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“. Scenarijų jam J. K. Rowling rašė kartu su dramaturgu Jacku Thorne’u ir režisieriumi Johnu Tiffany’iu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)