Kaip rašoma juostos platintojų Lietuvoje pranešime spaudai, Y. Shahidi neseniai sublizgėjo viename svarbiausių mados pasaulio renginių – žvaigždžių pilname Met Gala pobūvyje. Ten ją pakvietė pati „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, o aktorė svečių dėmesį traukė drąsia savo apranga – blizgiu triko ir apnuogintomis kojomis.

„Augau labai kūrybingoje šeimoje. Mano mama yra reklamų aktorė, o tėtis – kino operatorius. Pradėjau vaidinti vos ketverių, kai tik persikraustėme į Los Andželą“, – pasakoja Y. Shahidi. Tačiau išgarsėjo ji tik suvaidinusi seriale „Black-ish“. Vėliau dėl savo visuomeninės veiklos mergina sulaukė pagyrų ne tik iš Oprah Winfrey, bet ir iš Michelles Obamos.

Būtent dėl šio fakto su ja naujai pasirodančioje juostoje vaidinęs Charlesas Meltonas labiausiai ir jaudinosi.

„Žinote, būna atvejų, kai vaidini su žmogumi ir supranti, kad tai tik darbas, kurį turi atlikti ir už kurį gausi atlygį. Tačiau čia viskas buvo kitaip. Tarp mūsų tvyrojo didžiulė pagarba vienas kitam, o tai pakelia į naują profesionalumo lygį“, – įspūdžiais po filmavimų dalijosi Ch. Meltonas.

Be to, šie jauni aktoriai turi ir dar kai ką bendro – Ch. Meltonas taip pat besąlygiškai tiki meile iš pirmo žvilgsnio ir yra didžiulis romantikas. Tai išdavė jo mylimoji, papasakojusi, jog mylimasis dažnai ją lepina jausmingais laiškais.

Užkietėjusį romantiką Ch. Meltonas vaidina ir juostoje „Saulė irgi žvaigždė“. Na, o Y. Shahidi teko tvirtos pragmatikės vaidmuo. Jų herojus Denielį ir Natašą suveda atsitiktinumas. Bent jau taip galvoja Nataša. Denielis įsitikinęs, kad dėl to kaltas likimas. Siekdamas tai įrodyti, vaikinas pažada, kad vos per vieną dieną Nataša jį įsimylės.

Ko Denielis nežino – kad Nataša yra imigrantė iš Jamaikos, su šeima leidžianti paskutinę savo dieną Niujorke. Mergina desperatišai ieško išeities, kuri leistų jai pasilikti JAV ir lygiai taip pat aršiai kovoja su širdyje bundančiais jausmais Denieliui. Atkaklus vaikinas savo ruožtu atkakliai bando įtikinti merginą, kad jiems lemta būti drauge.

Kartu su žiūrovais šie du jauni žmonės bandys atsakyti į amžiną kaip pati žmonija klausimą: ar mūsų gyvenimai tėra atsitiktinumas, ar vis tik juos valdo galinga nematoma jėga?

Kur juos nuves šis eksperimentas ir kaip baigsis romantiška draugystė, sužinosime dramoje „Saulė irgi žvaigždė“, kuri Lietuvos kino ekranuose pasirodo jau šiandien, gegužės 17 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją