Tvirto stoto aktorius pasakoja, kad šis vaidmuo iš jo pareikalavo itin daug atsidavimo ir jėgų. Pasak J. Momoa, po 6 valandų treniruočių, kuriose mokėsi kovos menų ir kautis su kardu, jis iš nuovargio krisdavo ant žemės ir be jėgų dejuodavo, kad skauda visą kūną.

„Kasdien treniruodavausi mažiausiai po 6-7 valandas per dieną, - pasakoja naujasis Konanas, - Ir nuolat turėjau valgyti vištos krūtinėlę, tai skamba neblogai, bet, patikėkite, jos skonis bjaurus – kaip šlapio kartono. Taigi, kasdien kas porą valandų tekdavo kimšti tą „šlapią kartoną“. Dėl šio vaidmens išties teko nemažai pasistengti.“

Išbandymai J. Momoa lydėjo ir prieš gaunant šį vaidmenį. Galimybę vaidinti kultinį herojų didingame epe jis gavo tik įveikęs didžiulę atranką. Joje teko susigrumti su jaunąją „Saulėlydžio“ žvaigžde Kellanu Lutzu ir aktoriumi Jaredu Padaleckiu.

„Konanas Barbaras“ pasakoja apie kilnų keltų karį barbarą Konaną, kuris vedamas keršto už savo tėvo nužudymą, leidžiasi į naujus pavojingus nuotykius.

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose – jau rugpjūčio 19-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją