Filme galime ne tik pamatyti įspūdingus pilvo raumenis ir viliojančius judesius, nors būtent dėl to daugelis merginų ir žiūrėjo šį filmą. Beje, vaidyba taip pat buvo nebloga, ir siužetas tinkamas filmui apie vyrus striptizo šokėjus.

Nors vyrai tikrai sudaro šio filmo auditorijos mažumą, nemažai vyrukų taip pat atėjo pasižiūrėti šios juostos. Nepaisant to, būtent merginos pastebėjo kelis dalykus, kurie vyrams neužkliuvo. Ir mes nekalbame apie Ch. Tatumo presą ar M. McConaughey užpakaliuką. Štai keli iš tokių dalykų, rašoma thelist.com.

Adamas tikrai būtų įleistas į klubą

Kai Mike'as ir Adamas pirmą kartą susitiko statybvietėje, buvo akivaizdu, kad Adamui su merginomis tikrai ne itin sekasi. Jis prastai rengėsi, o ir jo socialinis kalendorius tikrai turėjo daug laisvų dienų. Tačiau taip pat ir aklas būtų pamatęs, kad jis buvo puikios išvaizdos ir puikios fizinės formos vyrukas.

Taigi, buvo sunku patikėti, kad Adamui sunkiai pasisektų patekti į klubą. Ar kas nors žiūrėjote internete Adamą suvaidinusio Alexo Pettyferio nuotraukas? Jis tikras Adonis! Tačiau filme Mike'as labai sureikšmina tai, kad jis esą yra apšepęs ir apsileidęs. Jis sako, kad šis jam skolingas už tai, kad pateko į klubą. Tačiau reikėtų gerokai labiau pasistengti, kad A. Pettyferis atrodytų nepatraukliai.

Taigi, niekas tuo labai nepatikėjo. Taip gerai atrodantis vaikinas patektų į bet kurį klubą, nepaisant to, ką jis vilki.

„Ji atėjo, kad jai trukdytų"

„Magiškasis Maikas" yra gana progresyvus filmas, sugebėjęs išvengti seksistinių komentarų. Ir nors jis tik per plauką išlaikė vadinamąjį Bechdel testą (kai kas pasiginčytų), filme neapsieita ir be abejotinų scenų.

Kai Mike'as ir Adamas įeina į klubą, Mike'as pradeda mokyti Adamą, kaip vilioti moteris. Jis ragina Adamą prieiti prie moters, kuri yra užsidėjusi tiarą ir pasipuošusi juosta. Kai Adamas ima abejoti ir sako, kad moteris veikiausiai nenorėtų, kad jai trukdytų, Mike'as atsako: „Pažiūrėk, ką ji vilki. Ji tikrai čia atėjo tam, kad jai trukdytų".

Neskubėk, Mike'ai! Negali spręsti apie tai, ko nori moteris, tik pagal tai, ką ji vilki. Taigi, tai, kad moteris yra užsidėjusi tiarą ar kitaip pasipuošusi, dar nereiškia, kad tai yra kvietimas „patrukdyti". Tai pasakytų bet kurį moteris!

Vyrai iš tiesų liečia vieni kitus!

Kaip teigiama viename „The New York Times" straipsnyje, dauguma šiuolaikinių amerikiečių vyrų jaučiasi nejaukiai liesdami kitus vyrus platoniškai. Jie bijo, kad fizinis kontaktas su kitu vyru gali būti suprastas, kad jie esą yra gėjai, arba ne tokie vyriški. Todėl vyrai to esą nedaro.

Tačiau filme „Magiškasis Maikas" vyrai visiškai nevengia fizinio kontakto vienas su kitu. Mike'as nebijo viena ranka apglėbti Adamo. O užkulisiuose visi vyrai elgiasi laisvai, „duoda penkis" ir kartais apsikabina.

Taigi, puiku matyti, kad heteroseksualūs vyrai taip pat tai daro. Vyrai veikiausiai pasakytų, kad taip yra todėl, kad jie striptizo šokėjai. Tačiau moterys atpažįsta tą sveiką platonišką fizinį kontaktą, kuris joms yra visiškai normalus.

Mike'o moterų kabinimo triukai realiame gyvenime nesuveiktų

Mes žinome, kad Mike'as yra patrauklus vyrukas, kuriam netrūksta charizmos. Juk dėl to jis ir vadinamas magiškuoju! Ir jeigu jis prieitų prie jūsų klube, jūs tikriausiai norėtumėte su juo pašokti, ypač žinodamos apie jo šokio įgūdžius.

Tik štai merginimo taktika klube nėra tokia įtikinama. Kai padedant Adamui jam pavyksta įtikinti moteris ateiti pažiūrėti jo pasirodymo, daugelio moterų tai neįtikino. Kokia moteris norėtų, kad ją užkalbinęs vyrukas meilikautų, o vėliau ji sužinotų, jog jis siekia naudos – nusirengti ir iš jūsų užsidirbti? Be to, moterys paprastai į striptizo klubus eina grupėmis ir kokia nors proga.

Tikrai norėtume, kad vyrai taip rūpintųsi savo išvaizda, kaip striptizo šokėjai šiame filme

Jeigu ketinate demonstruoti savo intymias kūno dalis svetimiems žmonėms, tikrai tam pasiruošite. Striptizo šokėjai filme „Magiškasis Maikas" ne tik sportuoja ir perka seksualius apatinius. Šokėjai taip pat ypač rūpinasi ir savo higiena. Prieš pasirodymą jie skuta kūną, kvepinasi, drėkina oda ir, žinoma, pasirūpina kitomis kūno dalimis, kurios bus demonstruojamos publikai. Taigi, vyrai, atkreipkite į tai dėmesį!

Būtent vyrai yra sudaiktinami, o ne moterys

Lyčių nelygybė Holivude pasireiškia daugeliu formų. Remiantis statistika, moterims yra beveik tris kartus didesnė tikimybė filme pasirodyti nuogai ar pusnuogei, nei vyrams.

Tačiau „Magiškasis Maikas" šiuo požiūriu kitoks. Nors jame galime pamatyti bikinius vilkinčių moterų, neapsirengusių vyrų šioje juostoje galima pamatyti gerokai daugiau. Striptizo šokėjus „Xquisite" klube pamačiusios moterys klykia ir pasitenkinimo. Ir tai yra atvirkštinis atvejis, nes paprastai tokius vaidmenis filmuose atlieka moterys. Tad nors kartą vyrai ir moterys apsikeičia vaidmenimis.

Pagaliau nors kartą moterų pasitenkinimas atsiduria dėmesio centre!

„Magiškasis Maikas" nėra tobulas filmas, tačiau vienas dalykas, kurį jis padaro gerai, yra tai, jog jame atkreipiamas dėmesys į moterų seksualinį pasitenkinimą. Nors kartą filme pasakojama apie vyrus striptizo šokėjus, kurių darbas yra pamaloninti moteris.

Tačiau šis filmas žengia žingsnį šiek tiek toliau, ypač kalbant apie choreografiją. Žinoma, striptizo šokėjai šoka itin seksualiai ir vilioja moteris iš publikos. Tačiau jie ne tik kraipo užpakalius ir imituoja lytinio akto judesius... jie taip pat simuliuoja moters patenkinimą oraliniu būdu, kas rodo, kad sekse yra daugiau dalykų, o ne tik misionieriaus poza. To Holivudo filmuose dažnai nepamatysi.

Mike'o kvietimas į pasimatymą... tarsi vidutinioko

Nuo tos akimirkos, kai Brooke ir Mike'as susipažino, tarp jų tiesiog skraidė žiežirbos. Jų tarpusavio trauka akivaizdi viso filmo metu. Ch. Tatumą ir Cody Horn galima tikrai pagirti už puikią vaidybą.

Žiūrint šį filmą tiesiog lauki, kada gi pagaliau jis pakvies ją į pasimatymą. Ir kai Mike'as pagaliau išdrįsta tai padaryti, ta scena yra tikras nusivylimas. Užuot pasirodęs kaip tikras moterų viliotojas, Mike'as tampa keistuoliu paaugliu.

Kai jie sėdi, geria alų ir laukia Adamo, Mike'as paklausia Brooke: „Gal norėtum kada kartu pavalgyti? Nežinau, na, žinai, maisto?"

Čia rimtai? O kai Brooke paklausia, ar tai bus „kaip ir pasimatymas", šis atsako, kad ne. Žiūrint šią sceną visos moterys kino salėje kartu atsidūsta iš nusivylimo.

Pabaiga buvo miela, bet Brooke galėtų turėti ir geresnį

Galiausiai filmo pabaigoje Mike'as ir Brooke tampa pora. Tačiau šį filmą žiūrinčioms moterims sunku patikėti, kad jie gyvens ilgai ir laimingai. Ar tikrai Brooke miegotų su Mike'u ir būtų juo susidomėjusi po visko, kas nutiko. Mes tuo netikime. Taip, jis galiausiai nustojo šokti striptizą. Tačiau vyrukas neturi darbo, o didžiąją dalį savo gyvenimo santaupų atidavė narkotikų prekeiviams gelbėdamas Adamą.

Brooke gal ir gali manyti, kad gelbėti draugą yra labai seksualu. Tačiau tai, kad esi be grašio, tikrai neparašysi savo gyvenimo aprašyme. Niekas neabejoja, kad Mike'as yra tikras saldainiukas, tačiau jis neturi jokio gyvenimo plano. Galiausiai sugrįžtama prie senos istorijos, kad moterys renkasi vyrą, kurį gali „pataisyti". O šiuo požiūriu filmas tikrai nuvilia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)