Artėjant filmo premjerai 24-erių tamsiaplaukė, pasirodžiusi praėjusių metų filme „Veidrodėli, veidrodėli… Snieguolės istorija“ papuošė jaunimui skirto žurnalo „Seventeen“ viršelį.

Interviu žavingoji muzikanto Philo Collinso dukra Lily prisipažino mėginanti gyventi tokį gyvenimą, kokį ji nori, nepriklausomai nuo to, ką galvoja kiti. Sparčiai kylanti žvaigždutė teigė besistengianti būti spontaniška.

„Anksčiau buvau tikra planuotoja, bet dabar stengiuosi mėgautis akimirka. Neseniai paskambinau vėlų vakarą savo draugei ir pasiūliau susitikti, nes tiesiog to norėjau“, – pasakojo L.Collins.

Pastaruoju metu kiek pasikeitė ir aktorės stilius. Jos pačios teigimu, jis tapo kiek „aštresnis“. „Tiesiog ėmiau daugiau eksperimentuoti, darau tai dėl savęs. Visuomet norėjau tatuiruočių, tad praėjusį lapkritį pasidariau dvi. Pirmoji buvo ant nugaros – joje mano ranka rašyti žodžiai „Love, always and forever“ (liet. „Meilė, visada ir amžinai“)“, – atskleidė aktorė, nors apie antrąją tatuiruotę atvirauti nepanoro.

Tikėtina, kad ši gali būti susijusi su L.Collins mylimuoju, filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ taip pat vaidinančiu žavinguoju Jamie Campbellu Boweriu. Aktorė žurnalistus patikino, kad santykių su bendraamžiu kolega tyčia neslepianti, tačiau apie juos su žiniasklaida kalbėti nenorinti. Ir nors filmuose apie Harį Poterį ir „Saulėlydžio“ sagoje pasirodęs J.C.Boweris atrodo panašus į tokį, kuram patinka blogos mergaitės, L.Collins teigė esanti gerietė be žalingų įpročių. „Niekuomet net vidurinėje nejutau potraukio alkoholiui ar narkotikams, visada norėjau prisiminti smagias akimirkas su draugais, o ne atsikėlus galvoti: „Kažin, ar buvo geras vakarėlis?“ – kalbėjo ji.

L.Collins prisipažino labai gerbianti jaunas aktores, tokias kaip filmų „Bado žaidynės“ žvaigždė Jennifer Lawrence ar „Saulėlydžio“ sagos aktorė Kristen Stewart, nusifilmavusias itin populiariuose filmuose iš kelių dalių. „Žaviuosi, kaip jos abi susitvarkė su šlove, atėjusia su šiais dideliais projektais. Aš irgi norėčiau taip dirbti – balansuoti tarp milžiniškų filmų ir tuo pačiu atrasti laiko nedidelėms juostoms, kurioms jaučiu aistrą“, – sakė aktorė.

Trumpas filmukas iš L.Collins fotosesijos žurnalui „Seventeen“:

Pagal Cassandros Clare romaną pastatytame filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ pasakojama apie raudonplaukę Klerę Frei (akt. Lily Collins). Ji – paprasta mergina su potraukiu į meną, mielai laiką leidžianti savo geriausio draugo ir jo bičiulių draugijoje. Tačiau ramų gyvenimą sujaukia netikėtas apsilankymas klube, kur mergina išvysta žmogžudystę, kurią, beje, matė tik ji viena. Netikėtai Klerė susipažįsta su dailiu ir paslaptingu auksaplaukiu Džeisu (akt. Jamie Campbellas Boweris). Tačiau kaip mat po to į jos gyvenimą įsiveržia tikra baugių ir stulbinančių įvykių lavina.

Nepaaiškinamomis aplinkybėmis dingsta Klerės mama (akt. Lena Headey), ją pačią užpuola demonas, nuo kurio ją gelbsti tik Džeiso vikrumas. Paaiškėja, kad mergina turi ne tik dovaną matyti daugiau nei paprasti mirtingieji, jos gyslomis teka prieblandos medžiotojų kraujas. Nepažįstamas pasaulis įtraukia – jame gresiantys pavojai ir viliojanti iš angelų kilusių gėrio kovotojų galia priverčia Klerę pasikeisti ir narsiai stot į kovą jų pusėje.

Šiuolaikiniame Niujorke besirutuliojantis filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ siužetas privers susimąstyti, galbūt išties visai šalia mūsų per amžius verda angelų palikuonių ir demonų kova. Lietuvą naujoji mistinė juosta „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ pasieks rugpjūčio 23 dieną.

Filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją