„Lobiai O.K.“ pasakoja istoriją apie tai, kaip prieš 500 metų Ivanas Rūstusis su savo armija laikė apsiautęs Kazanę – anuomet galingą, išdidų ir turtais pertekusio chano valdytą miestą. Chano žmona Siujumbikė, matydama artėjančią Kazanės griūtį ir nenorėdama, kad turtai atitektų užkariautojui, įsakė juos nuskandinti Kabano ežere. Jau pusę tūkstantmečio nesuskaičiuojami lobiai guli ežero dugne, užkloti storu dumblo sluoksniu.

Mūsų laikais į vieno žavaus jauno Maskvos žurnalisto bei aktoriaus Kirilo (kurį ir vaidina Aleksejus Vorobjovas) rankas patenka paslaptinga žemėlapio skiautė. Ėmęs gilintis, Kirilas netrukus sužino apie pasakiškus Kabano ežero turtus ir, žinoma, nusprendžia juos surasti. Juo labiau, kad jis išgyvena ne patį geriausią laikotarpį, kai vaidmenų mažėja, o lovelaso reputacija ir plačių mostų gyvenimo būdas reikalauja nemenkų finansinių įplaukų.

Atvykęs į Kazanę, Kirilas susipažįsta su išdidžia ir neprieinama gražuole Giulia (jos vaidmenį sukūrė Kazanės televizijos laidų vedėja Elvyra Ibrahimova). Sakoma, priešybės traukia, o tai, kas nepasiekiama, vilioja žymiai stipriau. Tarp pagrindinių veikėjų, suvienijusių jėgas pavojingame lobio paieškos žygyje, pamažu užsimezga ypatingas ryšys.
Nuotykinę komediją „Lobiai O.K.“ sukūrė juostų „Vladimiro centrinė“ ir „Jaroslavas. Prieš tūkstantį metų“ režisierius Dmitrijus Korobkinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)