Los Andželo policija patvirtino, kad pilietis, vardu, Terry Bryantas, iš tikrųjų buvo sulaikytas kaip stambaus masto vagyste įtariamas asmuo. Tai įvyko nustačius, kad iš salės, kurioje vyko „Governor‘s Ball“ vakarėlis, dingo aktorės laimėta „Oskaro “ statulėlė, praneša BBC.

47-erių metų vyras paleistas už 20 tūkst. JAV dolerių (16,2 tūkst. eurų) užstatą. Vėliau jam teks dalyvauti teisme.

„Oskaro“ statulėlė jau grąžinta šių metų geriausios aktorės titulo laimėtojai.

„Fran[ces McDormand] ir „Oskaras“ vėl drauge; yra labai patenkinti ir mėgaujasi suvožtiniais „In-N-Out“ užkandinėje“, – juokavo aktorės atstovas spaudai, kalbėdamas su leidinio „USA Today“ žurnalistais.

Los Andželo policijos departamento pareigūnai informavo, kad suimtasis, T. Bryantas, turėjo bilietą, todėl galėjo be vargo patekti į „Governor‘s Ball“ – oficialų po apdovanojimų teikimo ceremonijos rengiamą vakarėlį.

Ant dingusios statulėlės jau buvo išgraviruotas F. McDormand vardas.

Aktorė šventė savo pergalę. Geriausios aktorės titulas jai atiteko už vaidmenį filme „Trys stendai prie Ebingo, Misūryje“ („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“).

Šioje kino juostoje ji sukūrė atkeršyti siekiančios, išžagintos ir nužudytos dukters motinos personažą.

Publika ypač šiltai sutiko po apdovanojimo F. McDormand pasakytą kalbą, kurios pabaigoje buvo priminta apie lygiateisiškumą, kuris privalo būti atkurtas kino pramonėje.

Šiemetinis „Oskaras“ – jau antras po prieš 21 metus gautos statulėlės už vaidmenį filme „Fargo“.

Ceremonijos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)