C. Fisher princesę Lėją vaidino trijuose filmuose. Aktorė teigia, kad auksinė kino taisyklė – kartu besifilmuojantys aktoriai lovoje atsiduria ir išjungus kameras.

Memuarų knygoje 60 metų aktorė atskleidė, kad romanas su žaviuoju H. Fordu 1976 metais truko tris mėnesius, o jo metu netrūko nei narkotikų, nei alkoholio. Jai tuomet buvo vos devyniolika, o H. Fordas buvo 33 metų dviejų vaikų tėvas.

„Romanas buvo labai intensyvus. Darbo dienomis mes buvome Hanas ir Lėja, o savaitgaliais – Carrie ir Harrisonas“, – teigia kino žvaigždė.

Iki šiol C. Fisher visą laiką neigusi, kad ją su H. Fordu siejo romantiškas ryšys. Dabar ji sako, kad tylą galima paaiškinti ne tik nenoru viešinti jų santykių: moteris teigia tuo metu rūkusi tiek žolės, jog negalinti tiksliai prisiminti tų dienų, kai vyko filmavimo darbai ir ji galiausiai tapo mokslinės fantastikos kino ikona.

Prisiminimus atgaminti jai pavyko perskaičius tuo metu rašytą padriką dienoraštį.

Ištraukose iš knygos „The Princess Diarist“ aktorė pasakoja apie pirmąją naktį su H. Fordu, kurią praleido po režisieriaus George‘o Lucaso gimtadienio vakarėlio.

Aktorės Debbie Reynolds ir dainininko Eddie Fisherio dukra C. Fisher iš pradžių labai bijojusi H. Fordo, kuris tada jau buvo didelė žvaigždė (jau nekalbant apie išorinį grožį). Ji tada tebuvo mažaūgė paauglė, vos pradedanti karjerą.

Vakarėlyje mergina kaip reikiant prisiragavo vyno ir H. Fordas pasisiūlė ją parvežti namo. Nors aktorius tuo metu buvo vedęs savo studijų laikų meilę Mary Marquardt, galiausiai jie atsidūrė lovoje. Rytas buvo labai sunkus, merginą kaip reikiant kankino ne tik pagirios, bet ir sąžinė.

„Pabudau ir atidžiai nužvelgiau Harrisoną. Tikro herojaus veidas – ant aristokratiškos kaktos krito kelios išsitaršiusių plaukų sruogos. Kaip toks vyras galėjo pasirinkti mane? Buvau tokia nepatyrusi, bet jis man kėlė pasitikėjimą. Buvo man labai geras“, – knygoje pasakoja aktorė.

Knygos ištraukoje, kurią publikuoja „People“, C. Fisher teigia, kad apie romaną netyčia sužinojo į H. Fordo butą užsukęs Luke‘ą Skywalkerį trilogijoje vaidinęs Markas Hamillis.

„Buvo maždaug 11 valanda ryto. Akivaizdu, kad niekas nebūtų pagalvojęs, jog užsukau pas jį vėlyvų pusryčių. H. Fordas paėmė mane už rankos ir labai rimtai ištarė: „Mes susižadėję“. Tai buvo juokas, kuris užkirto kelią bet kokiems samprotavimams“, – prisimena C. Fisher.

Santykius su H. Fordu ji įvardija „kaip labai ilgą vienos nakties nuotykį“ ir priduria: „Man, tiesą sakant, labai palengvėjo, kai viskas pasibaigė. Buvau labai nepatenkinta savo elgesiu. Jis niekada nesinaudojo savo padėtimi – manęs neišnaudojo, neskriaudė, puikiai suprato, kokia nepatyrusi buvau. Tai buvo natūrali baigtis“.

Vėliau H. Fordas apie C. Fisher buvo sakęs, kad ji „labai protinga“ – be to, turi „stirnos akis ir samurajaus jėgą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)