67 metų A.Hopkinsui, kuris už pavojingo, bet talentingo Hanibalo Lekterio vaidmenį 1991 metų filme "Avinėlių tylėjimas" ("The Silence Of the Lambs") gavo "Oskarą", per sausio 16 dieną įvyksiančią "Auksinių gaublių" ceremoniją bus įteiktas Cecilio B.DeMille`io apdovanojimas.

Specialųjį prizą, kurį teikia Holivudo užsienio spaudos asociacija, anksčiau yra gavęs komikas Robinas Williamsas, Michaelas Douglasas, Gene`as Hackmanas, Harrisonas Fordas ir Al Pacino.

Velse gimęs aktorius per savo gyvenimą buvo nominuotas šešiems "Auksiniams gaubliams", įskaitant geriausio aktoriaus nominacijas už darbą juostose "Niksonas" ("Nixon"), "Dienos pėdsakais" ("The Remains of the Day"), "Magic" ir "Avinėlių tylėjimas".

Per 63-ąją kasmetinę "Auksinių gaublių" ceremoniją 16 metų Dono Johnsono ir Melanie Griffith dukrai Dakotai Johnson taip pat bus įteiktas "Mis Auksinio gaublio" apdovanojimas, paskelbė organizatoriai.

Ji yra pirmoji mergina, kurios abu tėvai yra apdovanoti "Auksiniais gaubliais", ir pirmoji buvusios "Mis Auksinis gaublys" laimėtojos duktė. M.Griffith, kurios motina yra aktorė Tippi Hedren, šį titulą pelnė 1975 metais.

Tradiciškai kurios nors garsenybės duktė šio renginio metu asistuoja apdovanojimus skelbiančioms ir teikiančioms žvaigždėms.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją