Galima būtų ramiai baigti karjerą ir mėgautis uždirbtais milijonais, tačiau pats Holivudo senbūvis sustoti nė neketina. Jau birželio 9 dieną kino teatruose pasirodys naujausia B. Williso komedija „Kartą Venecijoj“, kurioje jis ir vėl vaidins kietą riešutėlį, iškaršiantį blogiukams kailį, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Bruce’ą pasirinkome dėl to, jog jam net nereikia vaidinti kieto vyruko – jis toks yra nuo pat gimimo. Ir jei buvo tokių, kurie galvojo, kad jis atsidės tėvystei ir dings iš kino rinkos, turiu labai nuvilti. Jis ne tik vis dar tobulos formos, bet ir kainuoja milijonus. B. Willisas kaip geras vynas: kuo toliau, tuo darosi brangesnis ir jo vis labiau visi trokštame“, – juokiasi filmą „Kartą Venecijoj“ režisavę broliai Marcas ir Robbas Cullenai.

„Drąsiai galiu sakyti, kad B. Willisas grįžo į tą žanrą, kuris jam sekasi geriausiai. Labiausiai dėl to džiaugsis juostų „Devyni jardai“ bei „Bulvarinis skaitalas“ gerbėjai, nes komedija „Kartą Venecijoj“ patenka į tą pačią filmų kategoriją“, – sako prodiuseris Nicolas Chartier.

Veiksmo komedija pasakos nuotaikingą istoriją apie Styvą Fordą (kurį ir vaidina B. Willisas). Jis yra šilto ir šalto gyvenime matęs, gerokai palamdytas, bet smarvės dar turintis privatus detektyvas. Vyras buitimi dalijasi su ištikimu bičiuliu – šunėku, vardu Badis, kuris vieną dieną dingsta. Detektyvas išsiaiškina, kad jį pavogė smulkūs narkotikų prekeiviai, o vėliau paaiškėja, kad naujus namus Badis rado pas vietinės gaujos lyderį Vorą (akt. Jasonas Momoa).

Šis, supratęs, kad dėl augintinio detektyvas padarys bet ką, nutaria pasinaudoti Styvo paslaugomis. Kadangi pastarasis ir pats ne iš tų, kurie labai balti ir pūkuoti, Los Andželo gatvėse netrunka užvirti tikras pragaras.

Nurauta veiksmo komedija „Kartą Venecijoj“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja birželio 9 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją