Mados nesusipratimų lydere ant šių metų raudonojo kilimo podiumo tapo supermodelis Heidi Klum, vilkėjusi keistą Las Vegaso šou stiliaus mini suknelę su plunksnomis, grasinusią atskleisti daugiau, negu reikia, rašo dailymail.co.uk.

Blizganti ir itin trumpa suknelė turėjo kelis atvirus iš perregimo audinio pasiūtus iškirpimus ties klubu, liemeniu ir krūtine, o nuo dešiniojo peties per visą kūną iki pat klubo driekėsi milžiniška šviesiai violetinės spalvos plunksnų juosta.

Tačiau Heidi nebuvo vienintelė A sąrašo viešnia, kurios pasirinktas vakaro ansamblis nepaliko jokio įspūdžio.

Selena Gomez įprastai atrodo stilingai, bet šį kartą taip pat pateko į prasčiausiai apsirengusių vakaro įžymybių sąrašą – už tai ji gali „dėkoti“ be proto didžiulėms, pūstoms rankovėms, kurios buvo derinamos prie juodos suknios be petnešėlių.

Pačios suknelės siluetas atrodė elegantiškas, tačiau bet koks dizaino rafinuotumas visiškai pasimetė audinių jūroje – milžiniškose violetinės spalvos rankovėse, kurių dominavimą ant raudonojo kilimo pratęsė iki pat žemės nutįsę šleifai.

Serialo „House of the Dragon“ („Drakono namai“) žvaigždė Emma D`Arcy vilkėjo gana įspūdingą apdarą, tačiau neaišku, ką tiksliai nebinarinės lyties tapatybės aktorė bandė pasakyti savo gotišku, klounų įkvėptu makiažu, kurio išskirtiniu bruožu tapo melsvos, blizgančios ašaros, tekančios per vieną skruostą.

30 metų britų televizijos žvaigždė akis buvo apvedusi tamsiais ratilais, o trumpus plaukus padažiusi purpurine spalva. Ji taip pat buvo išskutinėjusi vieną iš antakių.

Ne itin stilinga apranga pradėjo šmėžuoti dar prieš prasidedant raudonojo kilimo transliacijai – mados klaidų aukomis tapo kelios anksti pasirodžiusios žvaigždės.

Tarp jų buvo ir influencerė Tefi Pessoa, kuri išdrįso – šiek tiek per daug – apnuoginti viršutinę kūno dalį itin rizikinga suknele su petnešomis – jos krūtų spenelius dengė tik plonos audinio juostelės, o visa kita iš esmės buvo atvira – plonytė perregima viršutinės dalies medžiaga nieko negalėjo paslėpti.

Kartu su Tefi į blogiausiai apsirengusiųjų sąrašą pateko ir Gigi Paris, pasirinkusi pernelyg daug atskleidžiantį įvaizdį. Jos kūno spalvos suknelė turėjo itin perregimą sijoną, pro kurį švietė jos kelnaitės, ypač pradėjus blyksėti raudonojo kilimo kamerų šviesoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją