Tai buvo diena, kai abu aktoriai pradėjo kilti į Holivudo kino olimpą. Ir tai buvo diena, kai prasidėjo dviejų aktorių priešprieša – A. Schwarzeneggeris pusiau juokais pasakojo, kad tuomet Sylvesterio motina priėjo prie jo ir pasakė, kad jis atrodo kaip pianino krovikas.

Dabar, po 30 karjeros metų kine, abu yra veiksmo filmų žanro legendos. Ir pirmą kartą kartu vaidina viename filme – „Nesunaikinami 2“.

A. Schwarzeneggeris teigia, kad per šiuos tris karjeros dešimtmečius jiedu su S.Stallone nuolat konkuravo: „Kurio raumenys didesni. Kieno filme daugiau veiksmo. Kas išguldė daugiau priešų?“

Taigi, kas daugiau priešų išguldė? Išgirdęs šį klausimą, S.Stallone tik gūžtelėjo pečiais: „Žinote, aš nežinau, kuris iš mūsų daugiau jų išguldė. Tačiau blogiausia tai, kad iš tiesų jaučiuosi nudėjęs tuos tūkstančius vyrukų“ .

Ar jie žiūrėdavo vienas kito filmus? „Man labiausiai patiko „Jaunėlis“, – net nemirktelėjęs išdrožia S.Stallone. Komedija „Jaunėlis“ yra gėdingiausias filmas A. Schwarzeneggerio karjeroje – šioje juostoje aktorius suvaidino vyrą, kuris, atsitiktinai ligoninėje suvartojęs eksperimentinį mėginį, pastoja.

Vis dėlto aktoriai džiaugiasi, kad pagaliau atsirado filmas, kuriame jie kovoja petys į petį. Ir guldo priešus kaip vienos komandos nariai.

„Buvo verta laukti. Šį kartą A. Schwarzeneggerio vaidmuo didesnis ir, galima sakyti, mes pirmą kartą vaidiname kartu viename filme, ko niekada nedarėme per visą savo karjerą. Manau, kad žiūrovai nekantraudami nori tai pamatyti. Nors mūsų vaidyba skiriasi – Arnoldas kuria vaidmenį vadovaudamasis kitais principais nei aš, tačiau mūsų tikslas vienas – suteikti pramogą žiūrovams“, – sakė S.Stallone.

Abu aktoriai planuoja ir kitus bendrus projektus – šiuo metu veiksmo filmų legendos filmuojasi juostoje „Kapavietė“. Kalbama, kad būtent S. Stallone paprašė filmo prodiuserių pakviesti iš politikos į kiną grįžusį A. Schwarzeneggerį.

Jei „Stallone-Schwarzeneggerio“ tandemas taps komercine sėkme, turbūt sulauksime dar daugiau filmų ir galbūt „Nesunaikinami 3“. Tiesa, S. Stallone išsisuko nuo klausimo, ar bus dar viena „Nesunaikinamų“ dalis: „Pastebėjau, kad kuo daugiau esu sužeidžiamas filmuose, tuo geriau jiems sekasi. Kitoje dalyje reikės būtinai nusisukti sprandą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)