„Žinote, dabar labai lengva nufilmuoti veiksmo filmą, tačiau vis sunkiau nustebinti žiūrovą. Žmonėms nebepakanka kompiuterinio vaizdo, eidami į kino teatrą jie tikisi vis daugiau ir daugiau įspūdingų scenų. Būtent todėl nusprendėme neapgaudinėti nei jų, nei savęs, ir naudoti kuo mažiau žalio fono, bet padaryti taip, kad viskas atrodytų dar įspūdingiau, nei pirmoje dalyje“, – sakė scenarijaus autoriai Henry‘is Gaydenas bei Chrisas Morganas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, pastarasis dirbo kurdamas veiksmo scenas juostoms „Greiti ir įsiutę“, todėl ir žiūrovai išvys, jog ką jau ką, bet savo sritį Ch. Morganas išmano puikiai.

„Vieni rašytojai pirmiausia sukuria veikėjus, vėliau sudėlioja istoriją. Mes kūrėme istoriją nuo pradžių iki pabaigos – iš karto su veiksmo ir kitomis scenomis. Todėl galėjome iškart sugalvoti ir būdus, kaip tos scenos bus filmuojamos, ar tai išvis įmanoma. Planavome kuo daugiau tikroviškumo, bet tuo pačiu žinojome, kad vaizdas turi išversti visus iš kojų,“ – pasakojo kūrėjai.

Skelbiama, jog tęsinys rodys Bilio Batsono istoriją. Jaunuolio, kuris vos ištaręs stebuklingąjį žodį „Shazam!“ pavirsta nepaprastų galių turinčiu suaugusiu superherojumi.

Antroje dalyje „Shazam! Dievų įniršis“ pamatysime ir tokias superžvaigždes kaip Helen Mirren, Lucy Liu, Rachel Zegler bei, žinoma, Zacharį Levį pagrindiniame vaidmenyje. Padedamas ypatingų galių taip pat įgijusių savo brolių ir seserų, jo herojus Bilis toliau tramdo piktadarius, ir tuo pačiu vis labiau supranta, kad svarbiausia gyvenime yra… šeima.

Veiksmo komedijos premjera – jau šį penktadienį, kovo 17 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją