Vieno iš žinomiausių Rusijos kino kūrėjų Timuro Bekmambetovo prodiusuotame animaciniame filme „Sniego karalienė 2“ su žiūrovais sveikinsis magiškos trolių karalystės gyventojai bei jau pažįstami Kajus ir Gerda.

Vienas pagrindinių personažų, trolis Ormas, visą gyvenimą troško didvyrio vardo. Pagaliau jam pasitaiko proga įrodyti savo narsą, kuomet jo gentainių gyvenimui grėsmę kelti ima atšiaurus Šiaurės vėjas. Šis ne tik grasina į pasakos herojų pasaulį atnešti amžiną žiemą, bet ir pagrobia trolių princesę Maribelę. Kaip ir įprasta pasakose, tam, kas išvaduos karalaitę iš sniego tvirtovės ir išgelbės karalystę, teks Maribelės ranka, šlovė ir pripažinimas. Kartą su ištikimais draugais ledo platybėse įveikęs Sniego karalienė, šįsyk Ormas nusprendžia į pavojingą žygį leistis vienas. Drąsusis Ormas pasipuošia iš keptuvių suvarstytais šarvais, pasiima sau į pagalbą bailiųjų trolių būrelį ir išsiruošia atlikti žygdarbio. Keliaudamas į Sniego karalienės pilį trolis nė nesusimąsto, kad gali pakliūti į pavojingas pinkles, iš kurių išsigelbėjimo nebus.

Laimei, tikros draugystės nesužlugdo nesutarimai ir atkaklioji Gerda, drovus jos brolis Kajus, linksmosios Luta ir Alfida pasižada nepalikti Ormo likimo valiai ir leidžiasi laivu jam įkandin. Trolių karalystę apsaugoti pasišventusiam bičiulių būriui teks grumtis su stingdančiu speigu, žvarbaus šalčio pančiais ir apsišarvuoti pasitikėjimu bei ryžtu. Graži istorija apie tvirtą draugystę, kurios nesustingdo net Arkties šalčiai, dovanos išskirtinius potyrius kine ir nustebins Rusijos animacijos meistrų vaizduotės turtingumu.

Nauji spalvingi trolio Ormo ir jo bičiulių nuotykiai filme „Sniego karalienė 2“ Lietuvoje pasirodys antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją. 

Animacinio filmo „Sniego karalienė 2“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją