Iš filmų „Geišos išpažintis“ ir „Japoniškas vesternas“ lietuviams pažįstama aktorė atvykusi į Vilnių nepaliovė žavėtis. Ji prisipažino, kad dievina bulves ir gausius mūsų patiekalus iš jų.

Vilniaus senamiestis jai primena kino studiją su daug mažyčių dekoracijų, o žmonės aplink - labai mieli. „Aš atvešiu jums daug japonų. Pažadu. Jie turi tai pamatyti ir paragauti tų nuostabių bulvių“, - turistų antplūdį kelis kartus pažadėjo emocingoji aktorė.

Ji negailėjo komplimentų ir M. Martinsonui bei A. Mamontovui. „Andrius atrodo kaip jaunas gangsteris, žinote, toks blogas vaikinas, bet iš tiesų jis yra nuostabus, mielas ir labai kuklus žmogus“, - filmo kolegą apibūdino K.Momoi ir dar pridūrė niekada nesutikusi tokio tikro ir gilaus filmų kūrėjo kaip M. Martinsonas.

Šie neliko skolingi ir apipylė pagyromis japonų žvaigždę. M.Martinsonas teigė, kad dirbti su aktore nebuvo sunku, nors kalbos barjeras egzistavo. K.Momoi viską suprasdavo iš pusės žodžio arba išvis be jų. „Aš pirmą kartą dirbau su aktore, kuri padarytų bet ką ir labai lengvai“, - sakė režisierius. Jis prisipažino, kad su A.Mamontovu ir K.Momoi dirbtų ir kitame filme, jei tik leistų finansinės galimybės.

A.Mamontovas prisipažino, kad prieš „Amaya“ premjerą Lietuvoje jaudinasi, nes dar nėra matęs filmo dideliame ekrane, tik kompiuterio monitoriuje. „Jis puikus, jis daug geresnis dideliame ekrane“, - ramino jį K.Momoi, dalyvavusi premjeroje Latvijoje.

Filmas „Amaya“ bus rodomas ne tik Baltijos šalyse, bet turėtų startuoti ir JAV kino rinkoje. M.Martinsonas pasakojo pasirašęs sutartį su viena JAV kino platinimo kompanijų. Tiesa, ji pageidavusi kito pavadinimo, todėl už Atlanto „Amaya“ turėtų tapti „Hong Kong Confidential“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją