A.Kutcheris televizijai "20th Century Fox" jau planuoja nufilmuoti pirmąją komedijos "30-ies metų amžiaus senelis" ("30 Year Old Grandpa") seriją, antradienį pranešė pramogų pasaulio leidinys "Daily Variety".

Apie planus kurti šį šou buvo paskelbta vos po kelių dienų, kai žurnale OK! buvo išspausdintos 27 metų A.Kutcherio ir 42 metų D.Moore vestuvių nuotraukos, pagaliau patvirtinusios, kad jie iš tikrųjų rugsėjo 24-ąją slapta susituokė.

Naujame seriale, kuriam scenarijų kurs Holly Hester (Holi Hester), "Driu Kerio šou" ("The Drew Carey Show") scenarijaus autorė, pasakojama apie jauną vyrą, kuris veda už save vyresnę moterį ir tampa jos vaikų, kurie beveik yra jo vienmečiai, patėviu.

Sutuoktiniai pradeda lauktis kūdikio, tačiau naujieną, jog yra nėščia, praneša ir 22 metų netekėjusi moters duktė. Ji nusprendžia persikelti pas motiną ir kartu su ja auginti savo kūdikį, paversdama pagrindinį serialo vyrą seneliu.

Realiame gyvenime A.Kutcheris yra patėvis trims D.Moore dukterims, kurių ji susilaukė su savo garsiuoju buvusiu vyru Bruce`u Willisu: 17 metų Rumer, 14 metų Scout ir 11 metų Tallulah.

Tačiau "Senelyje" veiksmas vyks Čikagoje, o ne Holivude, ir nebus susijęs su pramogų pasauliu, kuriame sukasi A.Kutcheris ir D.Moore.

"Viskas prasidėjo nuo idėjos apie motiną ir dukrą, tuo pat metu auginančias vaikus, - sakė viena iš prodiuserių Karey Burke. - Tada mums pasirodė, kad vyruko požiūris į šią situaciją taptų komedijos kabliuku".

Sprendimas dėl aktorių sudėties kol kas nepriimtas. Televizijos "Fox" atstovas spaudai Chrisas Alexanderis teigė abejojantis, ar seriale pasirodys pats A.Kutcheris bei D.Moore, tačiau jis pridūrė, kad "viskas įmanoma".

A.Kutcheris serialą prodiusuos kartu su Jasonu Goldbergu ir K.Burke, pažymėjo "Variety".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją