36-erių australų aktorius atvirai kalbėjo apie daugybės jėgų pareikalavusias treniruotes ir prisipažino, kad be griežtos disciplinos ir ryžto niekuomet nebūtų įgavęs tokių tobulų kūno formų būdamas 35-erių. S.Stapletonas paragino visus vyrukus, nepatenkintus savo paglebusiais pilvo raumenimis nesėdėti sudėjus rankų. „Niekada netikėjau, kad kada nors turėsiu ryškų pilvo presą (angl. six-pack), ypač ne 35-erių. Buvau tikras, kad tą lemia genai. Savo kailiu patyriau, kad taip nėra, tiesiog reikia daug noro“, – kalbėjo populiarumą pelnantis vyras.

Juostos „300: imperijos gimimas“ filmavimams S.Stapletonas ruošėsi ten pat, kur daugiau kaip prieš 7-erius metus buvo rengiami filmo „300“ aktoriai, vaidinę karaliaus Leonido vedamus spartiečius. Per 12 savaičių aktorius atsikratė daugiau kaip 11 kilogramų riebalų. „Nebuvau daręs nieko panašaus. Nuėjęs į sporto salę pažiūrėdavau į dienos planą ir sau pamanydavau: „Tai bent treniruotė bus!“ Tada jie pasakydavo, kad tai – tik apšilimas“, – su šypsena prisiminė vyras. Jam teko pakeisti ir mitybą – vartoti nedaug angliavandenių, kuriuos jis mieliausiai rinkosi gėrimo forma, ir kuo daugiau baltymų.

Šiandien australas prisipažįsta, jis vis dar tebesportuoja, mėgsta būti lauke, važinėtis dviračiu, žaisti tenisą ar futbolą, tačiau jo figūra nebėra tobula – sveika, tačiau be visų taip geidžiamų ryškių raumenų. „Išlaikyti tokią kūno formą nelengva ir, mano nuomone, nuobodu. Jei eidavome vakarienės, turėjau valgyti kepsnį be padažo, kai kiti gerdavo vyną – aš vandenį. Žinote, aš mėgstu vyną“, – kalbėjo S.Stapletonas.

Naujasis epas, pratęsiantis kino teatrų hitu tapusio istorinio karo filmo „300“ apie Termopilų mūšį ir spartiečių pasiaukojimą pasakojimą, jau pasiekė Lietuvos kino teatrus. Šįsyk kvapą gniaužianti graikų ir persų kova su fantastiniais elementais ir senovės dievų įsikišimu vyks jūroje. Be S.Stapletono žiūrovai pagal Franko Millerio komiksą „Kserksas“ sukurtame įspūdingame Noamo Murro filme taip pat išvys pažįstamus aktorius Rodrigo Santoro, Evą Green ir Leną Headey.

Filmo „300: imperijos gimimas“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)