CBS televizijos laidoje "60 minučių" su A.Rai, kurią vienas Didžiosios Britanijos žurnalas neseniai išrinko gražiausia pasaulio moterimi, kalba sukosi apie seksą televizijos ekranuose, kuris yra draudžiamas Indijoje ir kitose šalyse, kuriose yra rodomi jos filmai.

"Pereisime tiltą, kai jį pasieksime, - sakė ji. - Kursime istoriją, kursime jos scenas. Aš išmoksiu savo vaidmenį, ir pamatysime, kas iš to išeis".

31 metų A.Rai netrukus pasirodys naujoje britų kino juostoje "Nuotaka ir prietarai" (Bride and Prejudice), kuris statomas pagal Jane Austen apsakymą. A.Rai taip pat svarsto keletą kitų projektų, kurie atvertų jai kelią į Holivudą.

Jungtinėse Valstijose A.Rai beveik nepažįstama, nors jos gerbėjai sukūrė daugiau kaip 17 tūkst. interneto tinklalapių, skirtų jai ir jos grožiui, lygindami ją su tokioms įžymybėms kaip Grace Kelly, Ingrida Bergman ir Elizabeth Taylor.

Ji niekada nesibučiavo ekrane - nė viename iš 24 filmų, nes Indijos filmuose draudžiama bučiuotis. Pasak A.Rai, jeigu ji pasibučiuos su kuo nors Holivudo filme, tai, ko gero, sukels nedidelį skandalą jos gerbėjų tarpe.

"Tai neabejotinai taps pagrindine diskusijų tema. Jiems patiks (kalbėti apie tai). Mūsų visuomenėje nematyti žmonių, kurie bučiuotųsi gatvėje arba viešai demonstruotų savo kūną", - sakė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją