Antrą vietą, šiais duomenimis, dalijasi Arnoldas Schwarzeneggeris ir Bruce Willis - už vaidmenis atitinkamai filmuose "Terminatorius 3" ("Terminator 3") ir "Harto karas" ("Harts War") jie gavo po 22,5 mln. dolerių honoraro.

Po 20 mln. dolerių už filmą besibaigiančiais metais uždirbo Martinas Lawrence'as, suvaidinęs juostose "Nacionalinis saugumas" ("National Security") ir "Deimantų faras 2" ("The Diamond Cop 2"), Tommy Lee Jonesas už vaidmenį garsiojo filmo "Vyrai juodais drabužiais" ("Men in Black") tęsinyje, Leonardo DiCaprio už vaidmenį juostoje "Sugauk, jei gali" ("Catch Me If You Can") ir Nicolas Cage'as, nusifilmavęs juostoje "Windtalkers".

Pirmoji moteris didžiausius honorarus gaunančių aktorių dešimtuke yra penktoje vietoje atsidūrusi Cameron Diaz: ji taip pat gavo 20 mln. dolerių už vaidmenį "Trys Čarlio angelai 2" (3 Angels for Charlie 2").

Moterų numylėtinis Brada Pittas gavo čekį 17,5 mln. dolerių už vaidmenį Tony Scotto trileryje "Šnipų žaidimas" ("Spy Game").

Richardas Gere'as 2001 metais uždirbo po 15 mln. dolerių už vaidmenis juostose "Neištikimasis" ("Unfaithful") ir "Motmeno pranašystės" ("The Mothman Prophecies").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją