Rugsėjo 28 d. spaudoje radę ir išsikirpę kuponą kino centre „Forum Cinemas Akropolis“ Vilniuje, filmą galės žiūrėti nemokamai. Paskubėti tikrai verta, nes su kuponu filmą žiūrėti nemokamai galės tik pirmasis 100 Lukų, praneša „Garsų pasaulio įrašai“.

„Lukas skruzdėliukas“ – tai nuotykių animacinis filmas apie dešimtmetį berniuką Luką, kuris stebuklingo gėrimo dėka susitraukia iki skruzdėlės dydžio ir patenka į skruzdėlyną. Atsidūręs jam visai naujame skruzdėlių pasaulyje, Lukas išmoksta daug svarbių gyvenimo pamokų ir net sužino, kaip apginti visą skruzdėlių koloniją nuo vabzdžių naikintojų.

Pagrindinius filmo herojus įgarsino Julia Roberts (geroji skruzdėlytė Hova), Nicolas Cage‘as (skruzdėlių išminčius Zokas) ir Meryl Streep (skruzdėlių karalienė), o filmą prodiusavo Holivudo garsenybė Tomas Hanksas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją