Vaidmenų filmuose bei serialuose A. Robertsono sąskaitoje jau beveik dvidešimt. Berniukas sako, jog aistrą vaidybai atrado būdamas trejų, rašoma juostos platintojų pranešime spaudai.

„Netyčia nugirdau, kad šalia esančiame teatre, kur mes lankėmės, vyksta vaidybos pamokos. Paprašiau mamos, kad mane ten nuvestų. Ir štai, dabar aš čia. Žinoma, vaidyba scenoje ir prieš kameras labai skiriasi. Teatre negali pamiršti scenarijaus eilučių, negali pakartoti nepavykusio dublio. Filmuose taip pat yra iššūkių, tik kitokių, todėl džiaugiuosi, kad galiu vaidinti ir ten, ir ten“, – sako dešimtmetis aktorius.

O ar sunku suderinti taip greitai besivystančią karjerą ir laimingą vaikystę?

„O, tai paprasta, – sako berniukas. – Turiu pakankamai laiko tam, ką daro mano bendraamžiai. Prisikviečiu draugų ir žaidžiame kompiuterinius žaidimus. Mėgstu skaityti. Kai galiu, vis dar einu į mokyklą. Po jos galiu ir dirbti su režisieriais. Tačiau kol kas aktoriaus karjera neatima daug laiko“.

Tačiau panašu, kad tai ilgai netruks, nes A. Robertsonui žadama tikrai šviesi ateitis. Jį giria ne tik režisieriai, aktoriai (pavyzdžiui, Scarlett Johansson), bet ir kino kritikai. Būtent todėl, kaip pats sako, jaunoji žvaigždė taip laukia naujausio filmo „Ateik pažaisti“ premjeros bei po jos seksiančių įvertinimų.

Juostoje A. Robertsonas įkūnys Oliverį, kuris yra nuo pat vaikystės autizmo sutrikimą turintis vaikas. Net ir sulaukęs mokyklinio amžiaus, berniukas gyvena savo pasaulyje, praktiškai nekalba ir šalinasi žmonių. Dėl savo kitoniškumo, Oliveriui būtinas mobilusis telefonas ar planšetė – kad jų pagalba galėtų bendrauti su aplinkiniu pasauliu. Vieną dieną nutinka kažkas nepaprasto: iš ekrano į jį kreipiasi nepažįstama būtybė, prisistatanti Lario vardu ir taip pat ieškanti draugo.

Pamatę, kad Oliveris per daug prisirišo prie išmaniųjų technologijų, sunerimsta jo tėvai. Tačiau bandymas apriboti Oliverio laiką, praleidžiamą virtualiajame pasaulyje, suerzina paslaptingąjį Larį. Netrukus Laris apsigyvena ir Oliverio tėvų išmaniuosiuose, o dar vėliau suranda ir būdą, kaip persikelti į realybę fiziškai. Dabar Lario draugystė jau reiškia nebe džiaugsmą, o mirtiną pavojų.

XXI-ojo amžiaus technologijų siaubo trileris „Ateik pažaisti“ Lietuvoje pradedamas rodyti per Heloviną – spalio 30 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)