Nuo vyro, kuris sekso metu nenusimauna apatinių, iki moters, keistai tariančios patiekalo pavadinimą: žmonės atskleidė keisčiausias priežastis, kodėl išsiskyrė su savo antrąja puse.

Vienas vaikinas prisipažino, kad ant jo buvusios merginos akies voko buvo apgamas, kuris jį taip gąsdino, kad teko nutraukti santykius.

„Kaskart kai ją bučiuodavau, jį matydavau. Ėmiau sapnuoti, kad tas apgamas su manimi kalba...“, – sakė jis.

Patvirtindamas, kad valgymo įpročiai taip pat gali būti pavojinga zona, kitas vyriškis paaiškino, kad negalėjo pakęsti, jog jo mergina valgė tik vištienos gabalėlius su skrudintomis bulvytėmis. Ir nieko daugiau.

Kitą vyruką tiesiog iš proto vedė garsus merginos čepsėjimas valgant. „Ji veikiausiai buvo garsiausiai valgantis žmogus, kurį man teko pažinoti. Atrodė, kad susitikinėjusi su tikru monstru“, – sakė jis.
O dar kitas vyras sakė, kad negalėjo susitaikyti su tuo, kad jo buvusi mergina mėgdavo valgyti žirnelius po vieną.

Kita moteris buvo palikta dėl to, kad užsipildavo garstyčių ant delnų, tuomet rankomis įtrindavo garstyčias į skrudintas bulvytes, o garstyčių likučius nuo pirštų nusilaižydavo.

Viena moteris pasakojo, kad jos santykių pabaigą nulėmė viena fizinė vyro savybė. „Pažvelgiau į jį, atidžiai pažvelgiau į jį iš atstumo ir suvokiau, kad jo galva jo kūnui buvo gerokai per didelė“, – sakė ji.
Dar vienas vaikinas sakė pajutęs, kad laikas skirtis, kai jo mergina ėmė žiūrėti įrašytas TV laidas ir nepersukti reklamos. O kitam nepatiko, kad jo mergina labai lėtai vaikščiodavo. „Būdavo, kad einame, aš atsisuku, o ji už kokių dvidešimties metrų už manęs“, – sakė jis.

Kitas vyrukas guodėsi, kad santykius sugriovė merginos įprotis kaišioti jam į burną pirštą, kai šis žiovaudavo.

Pasirodo, kad skyrybų priežastis gali būti ir žmogaus... vardas. Vienas vyras sakė, kad susitikinėjo su mergina vardu Antoinette. „Mėginau ją įtikinti prisistatyti sutrumpintu vardu Tony, bet ji nepasidavė, todėl teko sukti savais keliais“, – sakė jis.

Galiausiai vienas strategiškai mąstantis vyrukas neįvardijo skyrybų priežasties, bet pasakojo, kad puikiai pasirinko skyrybų laiką. „Iki mano gimtadienio buvo likusios keturios dienos ir ji man pasakė, kad kažką padovanos. Juk negalėjau tuomet su ja skirtis. Teko palaukti mažiausiai 30 dienų po dovanos įteikimo“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)