Teigiama, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas įniršo sužinojęs, kad jo meilužė vėl laukiasi, rašo dailystar.co.uk. Ta pačiau žinute pasidalino ir nypost.com bei dailymail.co.uk.

Manoma, kad 69 metų tironas su Alina Kabajeva, buvusia olimpine ritminės gimnastikos sportininke, jau turi mažiausiai du sūnus.

Šią naujieną pranešė Rusijos naujienų kanalas „General SVR Telegram“, paskelbęs tokį pranešimą: „V. Putinas sužinojo, kad jo meilužė vėl laukiasi, ir, panašu, kad tai nebuvo planuota“.

„O kas tėtis?“ – juokavo vienas komentatorius šio naujienų kanalo interneto svetainėje.

Pasak laikraščio „The Sun“, šaltiniai teigė, kad šią naujieną sužinojęs V. Putinas tiesiog įsiuto, nes tą dieną (gegužės 8 d.) kaip tik ruošėsi Pergalės dienos paradui Raudonojoje aikštėje.

Išgirdęs, kad 38 metų olimpietė vėl yra nėščia, V. Putinas esą „užsisklendė savyje ir bandė nerodyti emocijų“ – jis itin būgštavo, kad ši žinia aptemdys karinį paradą, vykstant jo pradėtai invazijai į Ukrainą.

Anksčiau buvo skelbiama, kad A. Kabajeva, vadinama lanksčiausia Rusijos moterimi, kartu su vaikais slapstosi Šveicarijoje.

Vietos naujienų šaltiniai rašė, kad 2015 metais ji šioje šalyje susilaukė vieno sūnaus, o antrasis gimė 2019 metais Maskvoje.

Kovo mėnesį „Page Six“ pranešė, kad A. Kabajeva „Šveicarijoje slapstosi su keturiais mažamečiais vaikais“, tarp kurių taip pat yra septynerių metų dvynukės.

Rusijos prezidentas, kuris, kaip kalbama, serga tiek vėžiu, tiek Parkinsono liga, niekada viešai nepripažino palaikantis artimus ryšius su A. Kabajeva, nors pora buvo nufotografuota kartu.

2000 metais per Sidnėjaus olimpines žaidynes A. Kabajeva laimėjo gimnastikos bronzos medalį, o per 2004 metų Atėnų olimpines žaidynes – aukso medalį toje pačioje kategorijoje.

Nuo tada, kai pradėjo sklisti gandai apie jos santykius su V. Putinu, ji retai rodosi viešumoje.

2021 metais, prabėgus dvejiems metams nuo paskutinio karto, kai ji buvo pastebėta viešumoje, pasirodė A. Kabajevos pranešimas spaudai, kuriame buvusiai gimnastei artimas šaltinis dėl jos ryšių su V. Putinu pareiškė: „Mes gandų nekomentuojame“.

Pats V. Putinas anksčiau yra pasakęs: „Aš turiu privatų gyvenimą, į kurį niekam neleidžiu kištis. Tai reikia gerbti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)