Kai rusų diversantai pasipylusia kulkų kruša žiauriai apšaudė ukrainietės Polinos ir jos tėvų, bėgusių nuo karo automobilį, už savo gyvybę vaikų ligoninėje „Ochmatdyt“ liko kovoti mergaitės penkiametis brolis Semjonas.

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad medikams nepavyko išsaugoti ir jo gyvybės, berniukas mirė.

Kaip rašo Telegraph.co.uk, jaunuolis nežinojo, kad šeštadienį per siaubo išpuolį žuvo jo sesuo Polina (10), tėvai Antonas Kudrinas ir Svetlana Zapadynskaja.

Kaip „Telegraph“ sakė giminaitis, berniukas buvo kritinės būklės. Apie jo mirtį pranešė ir kiti užsienio naujienų portalai.

Pranešama, kad vyresnioji Semjono sesuo Sofia (13) vis dar tebėra kritinės būklės ir be sąmonės po patirto smūgio, kai buvo apšaudytas šeimos automobilis.

Devintą dieną vykstančiame žiauriame Vladimiro Putino kare jau žuvo dešimtys vaikų, įskaitant šešiametę mergaitę, vilkėjusią vienaragio pižamą. Ji žuvo po oro antskrydžio Mariupolyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės