Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį visada supa daug asmens sargybinių, tačiau daugiausia dėmesio sulaukė M. Donecas.

Jis visur lydi prezidentą, kartu su juo vyksta į karo nusiaubtus miestus ir įdėmiai stebi, kad V. Zelenskiui negrėstų joks pavojus.

2019 m. M. Donecas tapo Ukrainos prezidento saugumo tarnybos vadovu, praneša unian.net.

Asmens sargybinis nepaprastai išpopuliarėjo socialiniame tinkle „TikTok“. Pastaruoju metu jame skelbiama daug vaizdo įrašų, kuriuose jis lydi V. Zelenskį. Internautai pažymi, kad M. Donecas yra gražus ir atsakingas bei atrodo labai vyriškai.

Daugelį moterų ypač pakerėjo jo žvilgsnis. Komentarų skiltyje jos rašo, kad, žiūrėdamos į M. Donecą, jaučia vyrišką jėgą.

Daugiau vaizdo įrašų „TikTok“ tinkle apie šį pareigūną galite pažiūrėti paspaudę čia.

Kas žinoma apie M. Donecą

Jis gimė Dnipropetrovsko srityje esančiame Kryvyj Riho mieste. Baigė Kijivo nacionalinio ekonomikos universiteto Vadimo Getmano ekonomikos institutą. Neseniai M. Donecas turėjo ginti disertaciją „Ukrainos valstybinės sargybos valdybos kareivių (asmens sargybinių) administracinis ir teisinis statusas“, kad taptų teisės mokslų kandidatu, bet gynimas buvo atidėtas.

Asmeninis gyvenimas

Apie M. Doneco asmeninį gyvenimą nieko nežinoma. Jis nesinaudoja socialiniais tinklais ir neatskleidžia, ar turi mylimąją. Todėl asmens sargybinio gerbėjoms belieka spėlioti, ar jo širdis yra laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)