Nuotraukos iš pajūrio, akimirkos apsipirkinėjant prekybos centruose, leidžiant laiką su draugais ar tiesiog nuobodžiaujant namuose – tokias akimirkas mergina viešino socialiniame tinkle. Rodos, nieko neįprasto, tačiau vėliau paaiškėjo, kad kiekviena šios merginos nuotrauka slepia ypatingą žinutę.

Įsižiūrėję atidžiau pastebėsite, jog kiekvienoje nuotraukoje mergina pozuoja su alkoholiniu gėrimu. Nesvarbu, kur ji būtų, ar ką veiktų.

Užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk skelbia, kad paryžietę Louise pasamdė BETC agentūra, norėdama įrodyti, jog alkoholizmas – labai „slidi“ ir nepastebima problema, kuriai pasiduoda net labai jauni žmonės.

Agentūra siekė įrodyti, kad aplinkiniai gali visiškai nepastebėti problemos, kuri kamuoja jų aplinkos žmonės.

BETC prezidentas ir kūrybos direktorius Stephane'as Xiberrasas kalbėjo, kad daugelis į modelį žvelgė tiesiog kaip į žavią merginą, vieną iš daugelio, tačiau ji visose nuotraukose buvo vieniša ir kenčianti nuo priklausomybės.

„Šiuolaikiniame pasaulyje kartais atrodo, kad kuo dažniau žmonės savo tobulą kasdienybę demonstruoja socialiniuose tinkluose, tuo labiau jie yra nelaimingi tikrame gyvenime“, – savo kalbą baigė S. Xiberrasas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)