Itin aktuali ši idėja tampa dabar, kai žmonės vis labiau ima tikėti, kad gražinimasis prilygsta nusikaltimui. Nikkie įkūrė specialią vaizdo įrašų platformą. Šioje platformoje ji pasidalijo įrašu, kuriame kosmetika padailino tik pusę veido, rašo usmagazine.com.

„Jaučiu, kad pastaruoju metu makiažas tampa gėda“, - patikino Nikkie. „Toks jausmas, kad makiažo naudojimas yra gėdingas. Taigi pagalvojau, kad būtų smagu parodyti, kokia yra makiažo galia, transformacija, nes makiažas yra smagus dalykas, tikiuosi, kad jums patiks“, - kalbėjo ji.

„Jokiais būdais nenoriu pasakyti, kad jei turite kompleksų, pakanka tiesiog pasidažyti, pasijausti šiek tiek geriau ir nespręsti situacijos, tik noriu, kad žmonės žinotų, kad makiažas yra smagus dalykas, nėra jokių taisyklių“, - patikino ji, paviešindama vaizdo įrašą, kuris jau dabar surinko per 17 mln. peržiūrų.

Paaiškėjo, kad daugybę merginų šį Nikkie žinutė įkvėpė. Makiažo gerbėjos iš viso pasaulio socialiniame tinkle „Instagram“ ėmė dalintis asmenukėmis, kuriose padažyta tik pusė jų veido. Koks gi šio susidomėjimo rezultatas? Atsiradęs internetinis #PowerOfMakeup judėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)