„Mano geras draugas turi savo grožio saloną. Jis nusprendė kurti vaizdo reportažus apie plaukų dažymą ir rodyti juos klientams, dalyti patarimus. Todėl ir pasikvietė mane bei Sandrą pakeisti įvaizdį“, - pranešime spaudai pasakojo A.Karanauskytė.

Mergina sako, kad šiam stilistui savo plaukus patiki jau kelis metus iš eilės, todėl kai Vladas pakvietė atnaujinti įvaizdį, Aistė ilgai negalvojo.

„Pasakė, kad darys su manim ką nori. O aš ir sutikau“, - šyptelėjo grupės „Vyšnios“ narė.

Atlikėja neslepia, kad ne kiekviena moteris ryžtųsi pilnai atsiduoti į stilisto rankas ir leisti eksperimentuoti su plaukais.

„Kadangi jis mano draugas, žinojau, kad nepadarys kokių nesąmonių“, - tikino pašnekovė.

Dabar Aistė pasipuošusi pilkos spalvos plaukais, o juos pagyvino violetinėmis sruogelėmis. Dainininkė nusijuokė, kad kol kas jos niekas žilaplauke nevadina. Žmonių reakcijos į atnaujintą plaukų stilių yra labai palankios.

Su mažaisiais modeliais dirbanti Aistė šyptelėjo, kad naują plaukų spalvą akimirksniu pamėgo jos auklėjami vaikai.

„Jie tiesiog įsimylėjo naujus mano plaukus. Ir vaikų tėveliai gyrė. Tiesa, pirmiausia, pamatę nuotraukas mano feisbuko paskyroje, pamanė, kad tai esą padaryta su fotošopu. O pamatę, kad iš tiesų atnaujinau stilių, buvo maloniai nustebinti“, - pasakojo A.Karanauskytė.

Pati Aistė neslėpė, kad ji labai nesureikšmina savo atnaujintos plaukų spalvos.

„Esu gyvenime turėjusi ir šviesius, ir itin šviesius plaukus, kelis kartus buvau tapusi šokoladinių plaukų turėtoja. Tik niekada nebandžiau tapti juodaplauke – manau, jog man netiktų. Mano šviesi oda, todėl turbūt atrodyčiau kaip Mirtišė iš „Adamsų šeimynėlės“, - nusijuokė grupės „Vyšnios“ narė.

Tuo tarpu kita dainininkė S.Navickaitė neseniai irgi atsidavė į to paties plaukų stilisto rankas. Įdomiausia tai, kad per gyvenimą Sandra niekada nebuvo linkusi eksperimentuoti su plaukais. Visuomet ji buvo tik šviesiaplauke.

Dabar S.Navickaitės plaukai pagyvinti ryškiomis rožinėmis sruogomis.

„Esu patenkinta pati, ir kiti žarsto komplimentus. Todėl manau, kad eksperimentas pavyko“, - neslepia grupės „Vyšnios“ narė Sandra.
Planuojama, kad netrukus stilistas pakeis plaukų stilių ir trečiajai kolektyvo narei Agnei Jarmalavičiūtei. Tik kol kas nėra nuspręsta, kokios spalvos plaukais gerbėjus nustebins Agnė.

Dainininkių pasikeitimai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)