Incidento vaizdo įrašas atsidūrė A. Olickos paskyroje instagrame. Žurnalistė norėjo pasidalinti istorijos detalėmis, tačiau dėl neaiškių priežasčių jos profilis buvo užblokuotas ir vaizdo medžiaga prapuolė.

Visgi ukrainietei pavyko pasidalinti vaizdo įrašu, kuriame aiškiai matomas tiek ją iškoneveikusio nepraustaburnio, tiek jo bičiulio veidas.

Apsižodžiavimas prasidėjo po to, kai televizijos laidų vedėjos sūnus sušuko „Slava Ukraine“. Tai labai nepatiko nepažįstamajam – jis priėjo ir ėmė agresyviai reikšti savo nepasitenkinimą.

„Kas per „Slava Ukraine“? Jūs ką, b**t, išp******te? Nenoriu girdėti jokių „Slava Ukraine“, ar aš jums į akis rėkiu „Slava Rosii“? Girdėjau, kaip mano vaikai priėjo ir paklausė, kas čia šūkauja „Slava Ukraine“ – kas per mėšlas?“, – moteriai šaukė nepažįstamasis.

Kai A. Olicka vyriškio pasiteiravo, kodėl jis Vokietijoje kalba rusų kalba, jis atsakė, kad toje šalyje gyvena jau 25 metus, nors gimė Rusijoje. Netrukus vyras ukrainietę pradėjo vadinti „ukrope ir fašiste“.

Moteris nepasimetė ir bjauriam nepažįstamajam atšovė, kad iš tikrųjų fašistai – rusai, į Ukrainos teritoriją atėję vogti ir žudyti nekaltų ukrainiečių.

Instagrame moteris pranešė bandysianti kreiptis į policiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)